Lufta gikk ut av ballongen, gitt…

Etter ei travel uke, med kurs, kveldstrening, dagtreninger, kontorjobb, møtevirksomhet, planlegging av helgekurs og gjennomføringen av kurset, sitter jeg her nå og kjenner at lufta liksom er gått litt ut av ballongen. Det har vært travelt siden midten av august og nå har jeg bare igjen en kurskveld (tirsdag) før de planlagte kursene mine er slutt. Det gjenstår et par planlagte privattimer, men det er alt.

Det er alltid slik, synes jeg, at bare tanken på at ei travel periode er slutt, gjør sitt til at jeg «detter» litt ned og må ha noen dager på å hente meg inn igjen.

I dag hadde jeg, Fant og Ebbie en aldeles utmerket tur i Maridalen. Ungene sprang løse, de lekte jakleken og koste seg. Jeg gikk i mine egne tanker, kikket litt utover Maridalsvannet, pustet godt med magen og nøyt solen som varmet. Etter turen, ble det noen timers kontorjobbing.

Det ble et flott freestylekurs denne helga. Kjempehyggelige «jenter» og flinke hunder. Ebbie var bjeffete, noe som hun ikke pleier å være. Jeg tror at hun var så høyt oppe av ren treninglede/iver over at det var hun og Karoline som skulle trene sammen, at hun bare MÅTTE få det ut.

Karoline i full konsentrasjon. Her trener de på sideveis bevegelse.

Søndagens trening gikk mye bedre. Da klarte hun å jobbe også inne på selve plassen, selv om det luktet av både det ene og det andre der inne. Vi trente jo utenfor dyrlegekontoret og der er det sikkert litt av hvert som lukter.

Her trenes det på rygging. Det er slutten på det å rygge inn mellom beina fra flere meters avstand. Denne øvelsen  blir her baklengskjedet.

Her står ho mor sjøl. Teori hører med, både freestyle-regelverk osv og treningstips.

Nå har Arne tent i peisen og jeg sitter godt i  sofaen. Det blir nok en tidlig kveld på meg, kjenner jeg!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Lufta gikk ut av ballongen, gitt…”

  1. Takk for et morsomt kurs i helgen! Gleder meg til neste kurs, men jeg trenger datoene så jeg får notert det i boka! 😉 snusken tok seg opp på slutten av dag to, og da fikk vi endelig trent litt! 😉
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.