Ebbies frier!

Flinke Berit er stadig på jakt etter en frier til Ebbi. Han skal utfylle Ebbies egenskaper, noe som skal gi  korthårsvalper av beste kvalitet. Nå har Berit vært i Sverige på besøk hos Jerka. Han er en staut og flott kar, og jeg regner med at Ebbie vil godkjenne han. Du kan kikke litt på herremannen HER.

Her er et bilde av Jerka, tatt av Hilde S. Løken.

I dag, onsdag, har jeg BARE vært hjemme. Birgitta og jeg hadde egentlig avtalt en tur i Maridalen, men da det har regnet skikkelig i hele dag, avlyste vi det. Det resulterte i husarbeid, avslapping på sofaen, hundelufting i hagen, lesing av blogger, INGEN hundetrening (selv om jeg hadde planer om noen minutter inne i dag) og flere kopper cappuccino. Det har vært kjempegodt!!!  Alle skulle hatt en slik dag innimellom, det er helt sikkert!

2 kommentarer til «Ebbies frier!»

  1. Kjekke Jerka! Er det bestemt at det skal bli han nå? 😀
    Gleder meg til valper, valper er jo bare det BESTE som finnes!
    Høres ut som du har hatt en deilig inne dag idag! Når det regner og er mørkt og trist ute som idag, er ingenting bedre enn å bare være inne å slappe av og kose seg! ❤ Vel fortjent! Kjakji

  2. Akkurat slik en dag har vi hatt idag også :o) Men, nå i kveld ble jeg så godterisjuk at jeg MÅTTE ut og kjøpe meg noe – like til Nes, måtte vi. Dermed fikk Nalle og jeg en fiiin kveldstur i opplyste og snøkvite «bygater» 🙂

    Trodde Ebbies kavaler var avgjort! Vi har da sett en vakker herremann-presentasjon tidligere,har vi ikke? Men tydeligvis finns det flere kjekke kandidater der ute. Vakre Ebbie kan velge og vrake, bra 🙂 Ser forresten en korthår på tur i Hæra stadig vekk! Har vært på nippet til å stoppe bilen flere ganger, men slikt gjør man vel ikke…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: