Fant og hesten!

Vi var en tur på Eiksmarka i dag, og der kom det plutselig en hest gående. Fant så den først på avstand, han snudde seg deretter bort og lot som om han ikke så den. Jeg ville gjerne at han skulle se den, derfor ba jeg han om å kikke på den. Han snur seg mot meg for å få en belønning – flinke gutten. Det ser nesten ut som om han smiler litt!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fant og hesten!”

 1. ÅÅÅhh, flinke lille La Pomp!! ❤ Han smiler jo til deg: mamma se så flink jeg var nå! Jeg så på en hest uten å bjeffe!! 😉
  All trening lønner seg! 😀
  Kjakji ❤

 2. Hei!

  Så morsom film!
  Syntes frieren til Ebbie er utrolig fin! Gleder meg!

  God helg og ikke kos for mye med Arne, Ebbie liker det ikke a!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.