Ebbie og Larson!!

Søndag møtte vi Berit og Nelson, Hilde og Larson på Brekke. Ebbie ble så glad at hun måtte ta en «gledesrulle» oppå ryggsekken til Berit. Nelson fikk bare hilse littegrann, for det var Larson som var litt på «jobb» i dag. Hilde skulle ta bilder av Ebbie og Larson, derfor satt Fanterampen også i bilen og ventet.

Larson er en flott, staut kar og de fant tonen ganske så fort.  Her lurer de på om det ikke kommer en liten goddis opp av lomma snart. Larson er glad i en liten pølsebit, han også nemlig!

Ebbie og Larson tok noen skikkelige lekerunder rundt på Brekke, og det synes Ebbie bare er helt supert. Det er nok den leken hun synes aller best om, tror jeg.

«Hva har du gjemt i sekken din da, tante Berit?»

Det var neimen ikke like enkelt å få dem på samme bilde, disse to røverne.. Berit måtte hjelpe til littegrann.

Etter at bildene var tatt og «ungene» hadde fått kost seg litt, ble Ebbie satt i bilen, og Fant fikk en liten alenetur med mamma`n sin. Det er koselig for meg og Fant , og i dag ble det en veldig avslappende og koselig tur. Jeg gikk med vilje på skogsveien, for der visste jeg at vi kom til å møte unger, voksne, hunder og joggere, og det er jo det som er utfordringen til Fanterampen. I dag var han bare kjempeflink!!! Han brydde seg ikke om at ungene sprang og ropte rundt han, voksne mennesker gikk han bare rett forbi, joggere overså han fullstendig, han snuste i grøftekanten mens en liten hund passerte, han hilste fint på to gordon settere som gikk løse og han var en drøm å gå tur med. Han gikk fint ved siden av meg da vi passerte en eldre labrador, litt piping men ingen hyling og draing i båndet. Ja, jeg sier det igjen, det kan ikke sies for ofte:» uten trening, ingen fremgang». Det tar bare litt lengre tid med noen, og det er viktig å være tålmodig og å ha is i magen.

Etter turen, reiste jeg for å jobbe på kontoret noen timer. Arne var der allerede, søndag er en flott dag å jobbe i butikken på – ingen kunder som forstyrrer oss. Hehe… 😉

Fant sovna godt på gulvet. En liten høneblund under pulten til ho mor….

Etter en stund, måtte han ligge og passe på jakka mi. Der var det jo noen godbiter i lomma, og de  kunne jo ikke Ebbie nærme seg må vite.

Ebbie var også litt sliten, og slappet av på plassen sin i hjørnet. Her har hun nemlig oversikt over vinduet, og det er der hun kikker etter pappa Arne og andre som kanskje kan dukke opp. I dag dukket jammen meg Karoline opp, og gleden sto i taket!!

Karoline er nemlig også på jobb søndagene. Gamle ukeblad skal nemlig ryddes bort, registreres og pakkes ned, deretter skal nye ukeblad ut i hyllene. Butikkarbeid er nemlig ingen 8-4 jobb, det er helt sikkert!

Da vi kom hjem etter noen timer, måtte Mons også ha litt kos. Mens jeg har sittet og skrevet dette innlegget, har han ligget ved siden av meg og kost seg.

Han er nå blitt 16,5 år gammel, men er fortsatt forholdsvis frisk og rask. Han ser nok dårligere, vil være mest inne men spiser godt og må fortsatt bli børstet hver gang han spiser. Jeg håper vi får beholde Monsegutten vår i mange år enda.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Ebbie og Larson!!”

  1. Så fine bilder av Ebbie og Larson! Ebbie smiler jo på begge bildene, det samme gjør Larson! Larson har et utrolig fint ansikt! ❤
    Også lille flinke pomsen da, han er nydelig! Og snusken som alltid blir så glad! ❤ Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.