Gode dager!

Jeg har gode dager nå, synes jeg. Det har jeg egentlig alltid, men noen dager er bedre enn andre. Nå når det er slutt på kurs både på Jar og på Nes, har jeg igjen fått mere tid til kontorjobben min. Arbeidet går fortere unna, jeg synes det er mindre stress m.h.t innleveringsfristene på de forkjellige ting. Ikke det at jeg ikke fikk levert papirene mine innen tidsfristen før. Pga. pendling til Nes, hadde jeg bare et par dager i uka til konotjobben min, mens jeg nå kan jobbe de dagene/timene det passer best for meg.

Ellers blir det også mere tid til trening av Fant og Ebbie. Mandag kveld reiste jeg til Eiksmarka, hvor vi gikk en liten luftetur, før jeg la inn litt lydighetstrening. Fant og Ebbie trente på moment til øvelsene «stå under mars» og «dekk fra holdt». Noen innkallinger og venstrevendinger ble det også + å kunne holde kontakten i utgangsstilling. Fant jobbet bra og koste seg. Ebbie gjør alltid det, hun elsker å leke og å få goddis.

Tirsdag ble det en times tur i Maridalen før jobb. På kvelden reiste jeg til Granfos og gikk en liten kveldstur. Etter dette møtte jeg Marie, vesle Balrog og Ellie og Birgitta, Tutta og Tia. Vi trente lydighet. Fant fikk mest tid til trening, og han jobbet bra nå også. Kontakt, innkalling, stå, lineføring og heel (lineføring på høgre side), noen snurrer og bamse og så fikk han være med på en fellesdekk med Ellie, Tutta og Tia. Ebbie satt i bilen da, nå var det Fant som skulle få være med på fellesdekken. Litt piping ble det, men han var flink og hadde godt fokus. Han reiste seg opp en gang, ellers lå han i ro. 

Ebbie trente  korte strekker lineføring m. kontakt, noen få venstrevendinger (de er så kjedelige å trene på…..), heel (lineføring høgre side) og et par andre HTM posisjoner. Ellers hilste både Fant og Ebbie på vesle kelpievalpen til Marie. En aldeles nydelig liten gutt, helt til å spise opp. Fant var kjempeflink med den lille, og det var Ebbie også. Ebbie trente forresten litt kontakt og ro når de andre hundene trente, og det var hun kjempeflink til. Det ble ei riktig så flott og koselig treningsøkt.  Jeg tok mange bilder av treningen og Fanterampen, også da han lå i fellesdekken, men de ble på en eller annen måte ikke lastet ned.

Onsdag gikk vi en fin tur i Maridalen med Birgitta og jentun hennes. Legger ut noen bilder fra den turen, ellers blir dette et ganske så tørt og kjedelig innlegg, kanskje.

Fine Tutta-mor!

Birgitta og Tutta.

Hele gjengen er samlet!

Se på disse to, da!!

Fanterampen koser seg i dammen! Verdens beste sted å være, synes han!

Takk for en kjempekoselig tur – som vanlig. Skravling, latter, te og nistemat – herlig!!

-og så midt i uka også, da! Luksus!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Gode dager!”

  1. Atte jeg tror Tia og Ebbie er søstre kanskje? Fantemann var jammen skitten i dag, han digger graving!
    Koselig tur, rart å gå på det gamle stedet vårt!

    Bergitta som gleder seg til det du vet a!hi hi a!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.