En liten fellesdekk!

Torsdag kveld tok vi turen ned til Granfos. Birgitta var ferdig med kurset hun holder kl 20.00 og vi skulle ta ei lita treningsøkt sammen med Tutta og Tia, etter at kurset hennes var ferdig. Vi gikk en liten luftetur først, deretter gikk vi inn i garasjen. Fant og Ebbie fikk en liten treningsøkt hver, før vi tok en aldri så liten fellesdekk.

Det som var morsomt i kveld, var at Fanterampen lå og logret da de lå der, side ved side. Han reiste seg opp noen ganger, fikk beskjed om å legge seg igjen og lå til han fikk beskjed om at dekken var slutt!

Under trening i kveld, var det faktisk goddis som var den beste belønningen for Fanterampen. Lekeanda hans som lager lyd og er myk og god, bar han bittelitt, før han la den fra seg. Vi trente på lineføring, snurr, sitt/dekk/stå under baklengs marsj og Fant likte faktisk treningen i kveld. Da blir mor glad, vet du!

Ebbie trente korte strekker lineføring m. kontakt, venstrevendinger og den nye øvelsen avstandskommandering i kl.1. Jeg måtte stå ganske nærme henne (egentlig er det 2 meter fra), ellers krabbet hun mot meg når hun dekket. Hun var flink til å låse bakbeina fra dekk til sitt, og hun ble kun belønnet for rette dekker. Skjeive dekker eller dekker hvor hun la seg over på skinka, ble ikke belønnet. Dette tror jeg blir en morsom øvelse å trene inn.

En bitteliten tur til slutt, før vi tok kvelden. Morsom trening, Ebbie var helt «med» i kveld. Kanskje ikke så rart, da Fant og Ebbie ikke hadde gått den vanlige turen i dag, de var bare blitt luftet i hagen. Jeg hadde nemlig endel ærend å gjøre i dag, og de ble med som ventehunder i bilen.

2 tanker på “En liten fellesdekk!

  1. Hei og hå!

    Blir veldig effektiv trening av sånt. Gleder meg til neste torsdag!

    Bergitta som gleder seg til mange ting a!

  2. Det er sååå bra at vi har en kveld i uka som vi trener fast. Du har rett, det ER mange ting å glede seg til nå (uten at vi skal si for mye om det, egentlig) Hehe… nå kan dere andre lure, nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.