Mandag – ganske enkelt!!

Deilig høstvær, minus grader og strålende sol, det bare MÅTTE bli en fin tur i dag. Jeg synes det er deilig at snøen ikke er kommet, for da går det ann å gå skogsturer på beina enda.

Jaktleken er i full gang!!!

Vi gikk på vårt «vanlige» jorde  og gikk en liten tur ned til vannet. Det er så fint der, og det å se utover vannet og sette seg noen minutter, gir meg fred og ro i kropp og sjel. Jeg kunne ikke klart meg uten disse øyeblikkene!! 

Her råder stillheten og roen, og jeg puster godt med magen!!

Fanterampen kan også jobbe litt ut nå. Her har han apportert en hanske, og venter på å få avlevert den.

Fanterampen kan slappe litt av sammen med veslesøstra si…

men det aller beste,  er  at det fortsatt går ann å bade, selv om det er is nærme land.

Kaldt i vannet? Langt ifra, sier Fanterampen.

Kveldsturen gikk til Bekkestua, hvor vi bare gikk rundt og koste oss. Ungene måtte snuse på samme flekk utenfor biblioteket.

De måtte stå og vente litt, mens modern kikket litt i vinduer.

Like før vi kom til bilen, ble det en aldri så liten dekk/bli foran en butikk.

-og snipp, snapp, snute, da var dagen ute!!

🙂 Takk for besøket i går, Caroline og Karoline.  😉

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Mandag – ganske enkelt!!”

  1. Takk for oss, og kjempe god middag!! 😀 ❤

    Her var det mange bilder, jeg virkelig elsker jaktleken!
    Og imorgen gleder jeg meg til å hente pomsen hos frisøren! 😀
    Han er alltid så god når han er "skamklipt"… 😉
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.