Hurra for Fanterampen!

Hipp, hipp hurraaaaa for Fanterampen!!!. I dag fyller han nemlig 5 år, vesle gutten vår! Tirsdag klippet han seg hos Hundefrisørene,  men før vi reiste dit, tok jeg et lite bilde av han.

Dagen i dag startet med en god tallerken frolic med fløte oppi. Han elsker fløte (og is), og vil gjerne ha fløte i all maten han får.

Du kan tro Fanterampen har hatt en fin bursdag. Det var nemlig dagen for Maridalstur med Birgitta, Tutta og Tia. Han har sprunget jaktleken med de andre hundene, han fikk nesten en hel brødskive med kyllingpostei (måtte dele med veslesøster, selvfølgelig), han har gravd litt og sprunget på jakt.

Her har Fant og Tutta funnet noe spennende!!

Fant har kost seg, snust og gått litt sine egne veier.

Tutta og Ebbie har også funnet tonen.

Ebbie og Tutta kan springe om kapp, også! Kjempemoro!

Men hvor var Tiamor da? Tja, hun var ute på jakt, må vite og kom inn til oss med jevne mellomrom.

Nå har Fantemann fått nok en god tallerken med mat. Denne gangen ble det tørrforet sitt, men med maaange biter av kyllingkjøttkake og fløte – igjen. Nå er han trøtt og god og sover som bare han kan. Ebbie har også nytt godt av at Rampen vår har bursdag i dag. Hun har jo fått like god mat som Fant har fått i dag! Rett skal være rett.

Hver onsdag er det åpen kirke i Maridalen. Maridalen kirke ligger fint til, og jeg har faktisk benyttet meg av dette tilbudet et par ganger før. I dag etter turen besøkte jeg kirka igjen, jeg satt noen minuter og tenkte litt, før jeg reiste hjem igjen.

Nå ligger vesle gutten vår og sover, trøtt, mett og fornøyd med bursdagen sin. Litt dårlig bilde, men jeg må bare ta det med. Han ligger så fint og koser seg!!

Takk for turen til jentene, også. Birgitta og jeg har skravla høl i hue på hverandre – som vanlig. Da er alt slik det skal være!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Hurra for Fanterampen!”

 1. Hurra for deg Pomsen vår!! 😀 Gratulerer med dagen! ❤
  Han er så fin når han er nyklippet, kjekke Arild er kjempe flink til å klippe! Og veldig kjekk og herlig! ❤
  Han har hatt verdens beste bursdag idag, gode hjertebarnet til mamma!
  Maridalen kirke er kjempe fin, skjønner at du går inn der noen ganger! 😉 Fint bilde av pomsen i sofaen, han er så søt når han ligger på putene..
  Klem

 2. Hurra for Fantemann!! Tenk at du er fem år i dag!
  Jammen blir du liten når du klipper deg a!

  Snus fra Birgitta, Tutta og Tia

 3. GRATULERER MASSE MED DAGEN FANT!!!!!! Og for en herlig bursdag du har hatt!!

  Kirken og kirkegårder ånder av en slags «verdig» fred Hilde, forstår godt at du har benyttet deg av den

  Stor klem til Fant, Ebbe-lure og deg fra Milli-mor og meg:o)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.