Lørdag 13. november…

..kl 12.00, skal jeg og ungene, Hilde og Ekiro trene på Jar Skole. Håper det er noen andre som vil trene med oss.

Jeg tar med en varmende kaffekopp!!

Her er et lite bilde fra turen i Maridalen i dag. Det var grått og litt trist, egentlig, men godt å være ute. Fant sitter og gjør seg til for å få en liten pølsebit, som han visste at jeg hadde i lomma. Rampegutten min, så full av liv!!

Det rare var, at da jeg la inn dette bildet fra mobilen min nå, så «fulgte» dette bilde av Marko også med. Jeg synes at han er så fin her, på tur på Skytterkollen med Karoline. Litt kaldt var det, og da måtte han ha på seg genseren sin. Den strikket Birgitta  til han for noen år siden.

Jammen var han en flott gutt, den godeste Markogutten vår!

Én tanke på “Lørdag 13. november…

  1. Ebbie og pomsen er sååå søte på dette bildet!<3

    Og søte gode snille bestevennen min Marko! Som jeg savner han. Dette var litt rart mamma. Jeg tror at han sier at han er med oss idag, for jeg tenkte jo på han idag, da jeg var der vi gikk hans siste tur…
    Elsker dette bildet, han er så fin her! Og den genseren hans! ❤ Jeg husker denne dagen og turen vår veldig godt! Da var han hjemme sammen med meg, fordi du var på hyttetur tror jeg! 😉 Vi koste oss alltid i Skytterkollen, det var liksom vårt tursted det! ❤
    Savner han hver eneste dag, og skulle ønsker jeg bare kunne få en dag til sammen med han! Er så mye jeg trenger å fortelle han nå om dagen, han holder jo ALLTID på mine hemmeligheter! 😀 ❤
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.