God, avslappende tur!

Nok en deilig Maridalstur. I dag våknet vi til et lite hvitt snøteppe over plen og busker og på turen begynte det å snø litt også. Jeg liker ikke vinteren på Jar når det regner og er slaps og vått, da er hjemlengselen (til Nes, såklart  😉 ) ganske stor. Legger snøen seg og det er litt kaldere i været, liker jeg meg godt her jeg bor.

Birgitta og jentene hennes var med oss i dag, og de fir-beinte sprang og koste seg i snøen. De var ganske så barnslige alle sammen, de smilte, bjeffet og lekte jakltleken.

Det er jammen godt at Fanterampen har klippet seg, for i dag hadde jeg nok måtte båret han ganske mye. Kram snø og lang cocker pels, skaper store snøballer i pelsen og gjør sitt til at Fanten ikke greier å gå. I dag, derimot gikk det kjempefint.

Vesle Tia-jakthund ble også med på lek i dag. Hun er vanligvis flink til å holde seg i nærheten av oss, men en gang ble hun borte i hele 8 minutter. Da kjente vi at vi ikke likte oss så godt, men hun har oss under kontroll, vesle føkna.

Pene Tutta!!

«Jeg ser…. jeg ser…….»

Utsikt over Maridalen!

«Lang, lang rekke».

Ebbie og Tutta!

Fantegutten er fornøyd med turen, og takker jentene for noen flotte timer i skogen!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “God, avslappende tur!”

  1. For et utrolig fint bilde av pomsen på slutten her, det måtte jeg lagre med en gang!! 😀 ❤ Bra at han er kortklipt nå om vinteren, ellers hadde han jo blitt en eneste stor snøball!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.