Freestyletrening!

For alle som er så heldige at de har fri mandag på dagtid OG i tillegg er glade i å trene freestyle, blir det trening på Darbu 22. november fra kl 13.00 – kl 15.00. Jeg håper det er noen som dukker opp, slik at vi kan få trent litt med andre rundt oss. Gi beskjed om du kommer!! Treningen kan nemlig bli avlyst, hvis det er for få som dukker opp!

Jeg er så heldig at jeg kan styre min egen arbeidstid, og jobber derfor mandag kveld istedetfor mandag på dagtid.

010.JPG

Nå er vi forresten på Solbu, vi kom torsdag kveld og reiser igjen enten lørdag eller søndag! Her er det kaldt, 22 kuldegrader fredag morgen, men litt mildere på dagtid med 17 grader. Fredag kveld er det igjen over 20 kuldegrader. Jeg kler meg godt og lufter Fant og Ebbie i en halvtimes tid ad gangen. Da springer vi på isen for å holde varmen. Ebbie fryser mest, og går gjerne på tre bein. Stakkars! Det blir i tillegg litt enkel innetrening på oss. Da lyser både Fant og Ebbie opp.

I dag har jeg vært på Geilo og hatt en kjempefin privattime. Vi holdt oss inne pga kulda og hadde en «teoridag» , vi koste oss med hundeprat og hadde littegrann praktisk trening inne helt til slutt. Vi skal møtes igjen seinere, og det gleder jeg meg til!

008.JPG

Nå venter tv`n på ho mor! Jeg hører at den roper på meg fra kjelleren. Da er det kanskje best å gå ned og kikke litt da.

002.JPG

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!! Hilsen fra meg og mine!!

Alle bildene er freidig «lånt» fra Birgitta. De er tatt på Maridalsturen vår onsdag. Det var skikkelig kaldt og hundene hutra og frøys. Det er viktig å passe på dem i kulda, også!!

2 tanker på “Freestyletrening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.