Haslum Kirke

I dag skulle vi egentlig vært på freestyle trening i Darbu hos Nina. Da det bare var Nina og jeg som kunne, ble treningen avlyst. Jeg synes det ble ltt langt å kjøre (nesten til Kongsberg) når det bare ble oss to på trening. Torsdag neste uke, prøver vi igjen, vi gir oss ikke.

Jeg fikk da litt uventet «fri» og reiste en tur til Haslum Kirkegård. Her ligger mine besteforeldre og onkelen min begravd, i denne kirka giftet mamma og pappa seg for maaaange år siden siden og det gir en ro bare å rusle litt rundt der. Mamma og pappa døde for endel år siden, og jeg synes det er koselig å tenke på at de en gang hadde en av sine store dager her. Fant hadde ikke mye ro i kroppen i dag, men vi satt oss litt ned og slappet av litt på en benk utenfor kirka.

Det er en gammel kirke fra slutten av 11oo tallet. Her holdes gudstjenester og bryllup. Det er stor etterspørsel etter å gifte seg i denne spesielle kirka, derfor er det viktig å være ute i god tid med bryllupsplanleggingen.

Etter å ha gått litt rundt her, reiste vi en tur for å handle nye blomster til heimen, og deretter gikk vi en tur på Nadderud.

Jeg ville gjerne at Ebbie skulle få springe litt fra seg, derfor trente vi litt innkalling fra sitt, vi lekte med en pinne (yesss, kjempemorsomt, synes Ebbie) og vi rusla litt rundt Nadderudhallen. Fant snuste og lekte litt, han også. Han gikk litt lineføring og vi trente litt sitt/bli. Han spiste goddis med glede, og klarte å konsentrere seg bedre under trening. Gode gutten min!

 Nå er vi akkurat kommet inn etter en herlig kveldstur. Jeg elsker å kunne finne på nye steder å gå. I kveld parkerte jeg på Rosenvilde Videregående Skole på Rud og gikk til Plantasjen og en fin runde på jordene der. Ebbie fikk gått mye løs og sprunget og kost seg, mens Fanterampen gikk i fleksibånd og snuste og syntes livet var kjempegodt.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Haslum Kirke”

  1. Oj, så morsomt det var, Ragnhild. Verden er ikke så stor, akkurat. Gravlunden er kjempefin, både sommer som vinter, og jeg blir alltid litt andektig når jeg går der.
    Hvor bodde du hen da du var liten? Har du gått på skole i nærheten?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.