Brrrrr….

Det var ganske kaldt ute på turen i Maridalen i dag, men det satte ikke en stopper for hverken lek eller jakt. Birgitta og jeg holdt varmen med å gå og skravle, som vanlig. Vi brukte lengre tid på å kle på hundene i matpausa, enn vi gjorde på maten!! Nesten, ihvertfall.

Tutta og Tia har varmeposer, mens Fant og Ebbie hadde dekken på seg. Jeg kom på at Ebbie fikk ett supert Hurrta dekken fra Karoline i fjor, så det må jeg finne fram nå. Fant har også en varmepose, den må også fram i lyset nå.

Fant frøys nemlig mere enn Ebbie, mens Tia frøys mest av alle. Hun skalv så fælt på slutten av turen, at Birgitta måtte bære henne mens hun lå i varmeposen sin!! Hehe… vesle frøkna vår!!  🙂

Takk for en flott tur i dag, jenter!!  Jeg har allerede begynt å glede meg til mandag kveld! Hihi….  😉

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Brrrrr….”

  1. kolokkiko, hurra!!
    Veli koselig når du ikke drar til Nesbyen a! Ikke sant a lille Karoline ertesuppe!
    Hilsen meg

  2. Ja dekkenet må du finne frem nå mompen!! 😀 Det hadde jeg helt glemt jeg.. 😛 Hihi..

    Ja Ole, jeg er helt enig med deg! Hun har det best her hjemme med oss… 😉 ❤ Ertesuppen og pannekakene var godt! Nam nam! 🙂

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.