Dogs4all

Lørdag reiste Karoline og jeg en tur til Lillestrøm og Dogs4all. Vi gikk og kikket litt, før vi satte oss ned for å se på politihunder i arbeid. Det ble vist hvordan en narkotikahund jobber.

Hunden jobber ikke for narkotikaen, men den er veien til belønningen, som i dette tilfelle var en kong. 

Vi så også hvordan en tyv blir stoppet av en politihund

Vi ble presentert for den ene delen av IPO, som var å springe ut til figurant og «henge» seg i bittarmen. De to andre delene er lydighet og spor. Akkurat dette virker egentlig litt spennende, synes jeg.

Ellers så vi på rasepresentasjonen. Her var det mange spennende raser å kikke på, men både cocker og korthårene kommer nok i morgen, søndag. Det er ihvertfall da det er deres tur til å stille. Karoline møtte ei venninde i dag, mens jeg ikke møtte noen kjente. De kommer nok på søndagen, tenker jeg.

Dårlige mobilbilder i dag. Fotoapparatet som jeg hadde tatt med, var tomt for strøm. Blææh… jeg pleier da alltid å passe på at det er i orden, men ikke denne gangen, nei!!

Takk for koselig tur i dag, jenta mi!!! Kos deg resten av kvelden.

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Dogs4all”

  1. Takk for idag mamma, det var kjempe koselig! Morsomt å se på politihundene også! Også var det jo raseportrettet da… 😛 Haha!!
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.