Ikke BARE hund!

Da jeg startet å skrive blogg for ca seks år siden, var den kun ment som en hundetreningsdagbok for meg selv. Jeg regner fortsatt bloggen som en «hundeblogg», men med noen personlige og private (så private som bloggen kan bli, men mange ti-talls lesere hver dag) innlegg innimellom.

Førjulstid er en travel tid for oss som driver butikk. Travelt er det hele året egentlig, men i jula går det omtrent i ett. Tidlige morgener, seine kvelder, lørdag og søndag – ihvertfall for Arne. Jeg har det litt roligere, heldigvis.

Torsdag var jeg på Hellbillies konsert. Det var den beste jeg har vært på hittil.

Fredag var jeg på et kjempetrivelig julebord, med bare koselige hundemennesker.

Søndag var jeg på Elton John konsert. En flott konsert som varte i omtrent tre timer. Han hadde en bedre stemme nå enn på lenge, synes jeg. Før konserten spiste vi kjempegod lutefisk og koste oss.

Ungene er så flinke til å handle de fleste julegavene, og det synes jeg er deilig. Nå står det kakebaking på programmet onsdag og fredag, tenker jeg. Glutenfrie, sådanne. Ikke like enkelt det, nei, men noen slag blir faktisk ganske så fine.

Det var forresten planlagt en freestyletrening torsdag, men nå er det så kaldt og vi har det så travelt de fleste av oss, derfor ble treningen avlyst.  Så – slik går no dagan her på Jar!!

Ellers har vi trent litt inne i dag. Bla. stå på musematte, stå fra sitt med utlagt belønning, «fellesbamse»  og leiking med Fant. Han trenger å få opp litt motivasjon under trening, men han er så redd for å ta i litt og å leke litt mere aktivt. Jeg har derfor et lekeprosjekt på gang med han nå. Ballen jeg kjøpte mandag i Drammen ble brukt til dette i kveld. Jeg sprang foran han og dro og spratt ballen etter meg, fram og tilbake, mens han sprang etter og prøvde å ta den. Halen gikk og han ble litt mere «på», men vi trenger mye trening på dette. Fant var også kjempeivrig under trening i kveld. Det er så koselig når han er så glad og ivrig og han ser ut som at han ikke har en eneste bekymring i denne verden. DA har han det godt, da, og det varmer et mors hjerte, vet dere.

Ellers har dagen for hundene gått med til litt ro og avslapping. De trenger det også, innimellom. De er jo på farten med meg overalt ellers.

6 svar til “Ikke BARE hund!”

  1. er imponert over hvor ofte du blogger, alltid med nye bilder – og bra blogg er det også!
    Nå er det det hunderelaterte jeg leser da, kan ikke bruke så mye tid på andre ting vet du 😉 Får se om jeg selv blir litt flinkere etterhvert. Tiden strekker liksom aldri helt til..

  2. Ja mamma, denne Hellbillies konserten var kjempe bra! Og jeg var jo helt døv på den venstre øret i to dager etterpå, pga jeg stod jo litt for nærme den høyttaleren.. 😛
    Jobbing, jobbing og jobbing. Så blir det jul! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.