Ebbie, Noia, Nelson – og litt Fanterampen!

I dag har vi kost oss noen timer hos Berit. Vi pratet om det praktiske vedr. Ebbie og valper, hundene har kost seg og lekt både ute og inne og jeg fikk servert deilig mat. Jeg koste meg like mye som hundene, det er alltid koselig å være sammen med Berit. Ebbie er virkelig glad i Berit og det er nok gjensidig ser det ut til. Jeg har derfor ingen betenkeligheter med å la Ebbie være der sammen med valpene sine.  Ebbie kunne ikke fått en bedre «reservemor» enn henne. Det er jeg veldig glad for, bare så du vet det, Berit!

Jeg skal hjelpe til og avlaste Berit så mye jeg kan med Ebbie og valpene, når den tid kommer. Jeg har lagt veldig få planer framover og har derfor tenkt å bruke tid på Ebbie og Fant, trening og kos!! Når Ebbie er hos Berit,  skal jeg bruke tida mi på Fant, vi skal gå turer, gå på ski og trene på forskjellige ting.

Ebbie kjente seg godt igjen, og fant ut at hun eide både sofaen og Berit. Noia fikk grei beskjed om å holde seg unna, for her var det Ebbie som var eldst og som hadde vært der før Noia kom inn i bildet. 

Det blir endel bilder av «de små» her inne fra dagen i dag. Litt kjedelig for noen kanskje, men koselig å se for noen. (les: Karoline).

 

 

Takk for en flott dag, nå sover Ebbie og Fanterampen godt ved siden av meg.

God 3.søndag i advent til dere alle!

6 svar til “Ebbie, Noia, Nelson – og litt Fanterampen!”

 1. Her var det mange fine bilder mamma!!! 🙂 jeg gleder meg til å kose med valpene når de en gang kommer! Berit er verdens beste! 🙂 nelson er så kjekk, gleder meg til å kose med han også! kjakji

 2. IKKE, IKKE, IKKE kjedelig Hilde. Flotte bilder av vakre hunder!!!!

  Men si meg en ting, når skal den store begivenheten skje???? «Tante» må jo ha full kontroll;o)

 3. Hei på deg, tante Gry!!
  Så koselig at du følger med oss! Hvis det går som vi tror, kommer Ebbies løpetid rundt 20 desember. Hun reiser til Sverige 15-16 dagen, tipper jeg, for å møte sin kjekke utkårede. Da kan det hende at valpene kommer i begynnelsen av mars mnd. Jeg kjenner at jeg er ganske så spent, her jeg sitter.

  Jeg håper det går bra med deg og Milli, også, og at du nyter ferien din. Den nærmer seg vel snart slutten nå?
  Fortsatt god helg.
  Stor klem fra meg, Fant og Ebbeluremor!!

 4. Hei!

  Så fint å se de sammen. Er ikke det spesiellt? Lille Fantemann passet godt inn. Skjønner Ebbelure må bestemme litt for Noia ser litt barnslig ut a!
  Skjønner godt du er trygg når hun skal være hos Berit. Håper jeg får være med en gang.

  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.