En smilende og glad Fanteramp!

Vi hadde en super tur i Maridalen i dag. Det var gnistrende kaldt, men strålende sol og den varmet også litt, faktisk. Vi gikk gjennom skogen og ned til Maridalsvannet.

Her fikk Fant og Ebbie virkelig kost seg. De sprang etter hverandre på vannet (ja, det ER trygt å gå der nå), kom inn til meg på innkalling og raste videre igjen. Dette er toppen av lykke for vesle Rampen min.

 Han snuste etter både rådyr og hare, men hadde god kontakt med meg og lekte mere enn gjerne med Ebbie.

Fant har ganske mye lyd når han og Ebbie leker jakt-leken sin. Her kan du se at han springer og bjeffer og koser seg.

 – og så trøtt ble en liten gutt da han kom hjem noen timer seinere.

Selv om du gir meg mang en bekymring og det er mye jeg må ta hensyn til  i hverdagen min, ville jeg aldri vært deg foruten. Du er en liten raring, og gir meg mye å le av hver dag. En liten varm og god kropp som ligger på fanget mitt om kvelden, er heller ikke å forakte.

TAKK FOR I DAG, ALLER BESTE FANTEN VÅR! Helsing mamma og lillesøster Ebbie!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “En smilende og glad Fanteramp!”

  1. Søøøte pomsen!! Som de koser seg på isen, den jakt leken er virkelig lykke for dem begge to! Og så søt som han var igår kveld, da han satt med genseren sin i munnen… 😉

  2. Ser ut som om de koser seg glugg ihjel! Heldige de som har hverandre.
    Han er så skjønn der han ligge og koser seg, lykkelig liten gutt!

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.