Kaldt ute, men varmt og godt inne!

Solbu fredag kl. 09.30 var det 26 kuldegrader. Utpå dagen kom sola fram og da ble det litt varmere, nemlig 24 grader. Brrrr…. kaldt, men et helt fantastisk klart og flott vintervær.

Vi reiste en tur til Tunhovd for å handle litt, deretter til Pellebu (hytta til min kjære tvillingsøster Mie) for å hente skiutstyr. Det var så kaldt i dag, at Fant og Ebbie ikke kunne være lenge ute ad gangen, derfor ble turen fra søppelbua og ned til hytta, dagens tur.

Ebbie frøys på potene, stakkars, og byttet på å gå bare på tre av dem. Den fjerde poten var konstant i været og da måtte mamma varme den for henne. Hun syntes forferdelig synd på seg selv, stakkars.

Fanterampen glemte nok en stund at det var isende kaldt, for han hadde jo en jobb å gjøre ute. Museganger måtte sjekkes ut, det var nemlig mange av dem i småbuskene på Pellebu

 – og han fant spor etter hare, også.

Vi koser oss inne, Mie og jeg. Hun gjør siste finishen på masteroppgava si i sykepleievitenskap (ca 30 000 ord – jeg har ei innmari flink tvillingsøster), mens jeg sitter her og skriver og koser meg, svarer på mailer og klapper noen hundehoder innimellom.

 

Selv om det er kaldt ute, er det godt og varmt i hytta og stearinlysene er nå tent for kvelden. Koselig stemning, fredfullt, stillhet og ro. Tenk å ha det slik ei uke før julaften da, dere!

Nå skal vi forresten ut å sparke en liten tur, før vi tar kvelden! 25 kuldegrader fortsatt, men med full fart på sparken – hunder som trekker og drar, holder vi nok varmen allikvel, tenker jeg.

2 tanker på “Kaldt ute, men varmt og godt inne!

  1. Så det er der du er nå:o) Så koselig Hilde!!!
    Nyyyyydelige bilder har du tatt også. Du er en mester på å ta bilder av stearinglys synes jeg.

    Hils Fanterampen og Ebbelure masse fra oss her, og kos deg i bøtter og spann!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.