Det SNØR på Solbu!

Det har det gjort det siste døgnet og det er kommet ihvertfall 40-50 cm med lett og fin julesnø. Ungene og jeg har vært ute og brøyta oss vei både i hagen på hytta, på vannet og langs veien. Jeg tok noen bilder på turen, de er ganske så dårlige (mobilbilder), derfor regner jeg med at det kan bli litt kjedelig å se på dem.

For de (hehe… Karoline) som vil se, er de lagt ut på hjemmesida mi på bloggen.

Vi har ikke trent noe lydighet, freestyle eller annet disse siste dagene. Det er kun turer og kos som står på programmet. «Hurra» – sier Fant, «æsj, kjedelig», sier Ebbelure!  Hun synes det er litt ok allikevel, for hun elsker jo å erte Fant og få han med seg i jaktleken!

I morgen er hovedprosjektet mitt å «finne» igjen bilen min, måke foran hytta og ellers bare nyte en fredfull 4. søndag i advent.

GOD HELG TIL DERE ALLE, FRA OSS PÅ SOLBU!

Ett svar til “Det SNØR på Solbu!”

  1. Nesten litt spøkelsesaktig med så mye sne syntes jeg. Blir alltid litt svimmel av det jeg.
    Måtte du måke i vilden sky da? Vr ikke det mye da?
    Gleder meg til du kommer hjem jeg.

    Klem fra Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.