Gode romjulsdager!

Julaften gikk superfort, den. Vi fikk besøk av tvillingsøster Mie m. fam. og vi hadde em kjempefin julekveld sammen med dem – som vanlig. Vi spiste pinnekjøtt m. tilbehør, is og kaker og jeg la meg altfor seint. Hva gjør vel det når det er fri både en og to dager etterpå.

«Ungene» ble pyntet med røde bånd

Mons går i sitt 17. de år, og er veldig glad i å være der det er varmt. Han storkoser seg nå når Andreas bor hjemme noen dager.

Ebbie var i den syvende himmel, fordi det skjedde så mye hjemme. Litt klarte hun å slappe av, og da var det godt å sitte sammen med Karoline.

Fant blir også kost meg, og storkoser seg.

Det ble noen gaver på Fant og Ebbie, også. Fant er jo så glad i papp og papir, og fikk en tom paracet-boks, + at de fikk litt goddis på deling.

Ebbie trengte ikke hjelp til å åpne pakkene sine, hun. Det greide hun fint selv.

SÅÅÅÅ trøtt ble en liten Fanteramp da kvelden nærmet seg slutten. Da var det godt å legge seg rett ned og bare slappe av litt sammen med Martine.

Ebbie tok også kvelden etter en stund, men hun måtte ligge og følge med litt allikevel.

1. juledag slappet vi bare av. Vi spiste en seeeeein frokost sammen med ungene våre, før vi satte oss med i sofaen og stort sett ble der. Vi reiste til Drammen og Mie m. fam på kvelden og koste oss med masse god mat – igjen! Jeg har forresten ikke spist en eneste kaka, hurra for egg-allergi!

Det er ikke blitt noen tur på «ungene» siden vesle julaften. Det er godt å holde seg i ro et par dager, det blir jo nok turer ellers i hverdagen. Noen små treningsøkter inne er det blitt, men ingenting å snakke om. Arne har også tatt seg HELT fri 1. og 2. juledag etter å ha jobbet døgnet rundt uten en eneste fridag på 5-6 uker.

I kveld skal Martine og jeg ut med Fant og Ebbie, det skal bli godt det. Vi tenkte vi skulle ta en liten miljøtreningstur i Sandvika. Det er så fint der når det er mørkt og det er julebelysning over alt. Jeg skal også jobbe et par dager i romjula, men det er bare koselig. Jeg har jo så fint kontor å jobbe på, bare mitt og stille og rolig.

Tre flotte jenter. Jeg er så heldig at to av dem er mine og den tredje er jeg tante til!!!

GOD ROMJUL TIL DERE ALLE !!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Gode romjulsdager!”

  1. Det hørtes ut som en koselig jul Hilde! Selv om du ikke har fått i deg en eneste kakebit…

    Så fine ungene dine var, både de to- og firbente!

    Jeg vet at du vet hva jeg har fått til jul. VERDENS BESTE JULEPRESANG fra Lise-mor der gitt:o))) GLEDER MEG!!!!

  2. Hei på deg, Gry!
    Ja, Lise og jeg hadde et par gode (og lattermilde…. hehe..) samtaler i løpet av de siste ukene. Veldig fint at gava til Lise falt i smak! Jeg gleder meg LIKE mye som deg, det er helt sikkert!!
    Fortsatt god jul, Gry!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.