Romjul og GODT NYTTÅR!

Ja, det har vært herlig å ha gått noen lufteturer i romjula. Det har ikke blitt noe særlig trening disse siste dagene, men vi har gått endel turer og kost oss på den måten. Dvs Fant koser seg helmaks kun med turer, mens Ebbie får lagt inn litt lydighetstrening i tillegg. 

Fant og jeg gikk en deilig kveldstur i nabolaget en kveld, og koste oss kjempemye. Det er lenge siden jeg har rusla rundt på Jar og jeg må si at jeg egentlig har savna det litt. Jeg tenkte endel på Marko mens jeg gikk og rusla og nå kan jeg faktisk smile og kose meg med minnene over verdens beste cockergutt!

           

Jeg har lovet Fanterampen at han og jeg skal ha noen «aleneturer» i nabolaget, som kompensasjon for at han må være  mye «ventehund» når Ebbie og jeg trener lydighet osv. Det er ikke bare han som liker disse aleneturene, jeg gjør det også. Ebbie venter hjemme sammen med pappa`n sin, noe hun synes er ganske så greit.

Martine ble med meg og ungene på kveldstur og det er alltid godt å ha et par ekstra hender. Skravla gikk som vanlig og Ebbie fikk hele min oppmerksomhet. Det ble noen innkallinger, litt stå-trening og apportering på Jar Kirke, mens Fanterampen snuste etter fugler oppetter kirkeveggen og kirkeklokkene.

Det er blitt noen turer i Maridalen og på Maridalsvannet, også. Det er lykke, det. Jaktlek, snusing, elgespor og rådyr som springer på isen, litt lek/trening med meg og bare ro og fred!! Herlig!

Noen timers jobbing er det også blitt innimellom, og jeg må si jeg nyter disse romjulsdagene maksimalt.

Nå venter jeg og Karoline (og Berit også, selvfølgelig    😉  ) på Ebbies løpetid. Jeg regner med at den kommer ganske så snart, det virker ihvertfall slik. Da blir det Sverigetur og der skal Ebbie møte sin vakre utkårede. DET blir spennende det. Ja, det er litt av hvert å glede seg til i året som kommer.

JEG HÅPER PÅ MANGE FINE TURER, TRENING, KOS OG MYE GLEDE OG LATTER I 2011!

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!

Klem fra Hilde, Fant ogEbbie!!

3 tanker på “Romjul og GODT NYTTÅR!

 1. Oj, for noen flotte dager dere har hatt. Ser at hundene dine koser seg skikkelig. 🙂

  Takk for en koselig kommentar på bloggen min i dag. Charlie ble så glad!!!!

  Ha en kjempefin nyttårsfeiring, vi er nesten i mål med treningen vår. Så det blir ikke helt stille i år. Men neste år……nå er vi så godt i gang med trening at vi fortsetter med den ut over det nye året også. :)))

  GODT NYTÅR!! 😀

 2. Vakre, gode og snille Marko La Kvass gutten min!! Savner han jeg også, men han er jo med meg og oss hver eneste dag! ❤ Også bor han jo her i Kokkern med meg, står fint i gangen!! 😀

  Herlige bilder her også, som vanlig!
  Ja nå gleder jeg meg til valper på snusken, det blir sååå spennende! 🙂 Men liker ikke at hun skal være sååå lenge borte fra oss da… 😦

  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.