Skrekkblandet fryd!

JA,  FOR NÅ HAR NEMLIG EBBIE FÅTT LØPETID!

Ojojoj… da nærmer det seg vitterlig årets største høydepunkt (allerede)!

Ebbie kommer til å reise til Sverige med Berit når hun er såkalt «klar», mens jeg blir hjemme med Fant. Nei, jeg har ikke så veldig lyst til å være med og se på, men vet at Ebbie er i de beste hender sammen med Berit. Her ser dere den vakre gutten som Ebbie skal møte.  Jerka, heter han.Bildene er tatt av Hilde S. Løken.

Jerka har sin egen lille side, den kan du kikke på HER.

Ja, da er det bare å ta tida til hjelp og vente på årets store under. Ikke sant, Berit? Jeg er så glad for at Berit har funnet en så flott kar til Ebbie. For deg som er litt mere enn gjennomsnittet interessert i Ebbie og Jerka, kan du se på mentalstatusen deres og stamtavlene deres HER.

Ja, det var alt fra meg akkurat nå!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Skrekkblandet fryd!”

 1. Oi sann! Det blir grådig spennende, Hilde. Tenk at Ebbie vil gi deg dine første barnebarn, det er vel akkurat som seg hør og bør 🙂 For en start på det nye «hundeåret», vi gleder oss til fortsettelsen!
  Klem fra meg, nuss fra Nalle 😉

 2. Oi, oi, oi Hilde. Nå ble jeg veldig, veldig spent!!! Dette blir utrolig gøy å følge med på!!! En skikkelig kjekkas Berit har valgt ut for go’jenta og stødig virker han jo også. Åh, som jeg gleder meg til du skal skrive mer om dette temaet.

  Klem!!!!

 3. Det kommer til å bli noen flotte valper, Hilde. En flott gutt Ebbie skal møte. Veldig spennede å følge dere videre!!! 😀
  .
  PS, har skrevet på bloggen min om nyttårsaften nå. Der ser du resultatet 😀

 4. SNUSKEN MIN!!! AWWW!!! ❤
  Jeg gleder meg til snusken skal få mange fine valper! De kommer til å bli verdens søteste! 😀 Hun kommer til å få en kjempe fint tur sammen med gode og snille Berit! 🙂

  Kjakji frå "losøsta" Karoline ❤

 5. Dette blir spennende, Jerka er kjekk!
  Masse lykke til Ebbie! 🙂

  (skal titte på MH’er når jeg har bedre tid, sånt er så spennende!)

 6. Hei!

  Så spennende! Det kommer til å bli små Ebbie kopier for hun og Jerka er så like! Tia hilse og sier hun grue seg for man blir så kvalm a!

  Takk for koselig tur i dag!
  Hilsen Bergitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.