Kjedelige dager!

Æsj ja, jeg er nemlig blitt sjuk. Sikkert det som så mange andre har om dagen. Forkjøla, tett i nesa, vondt i halsen og så har jeg ingen stemme. Fant og Ebbie er så snille. De sover eller hviler seg, de er kun ute og lufter seg i hagen og får et lite godbitsøk et par ganger om dagen + et griseøre. Slik har det vært siden torsdag.

Arne hadde fri fredag og lørdag, derfor reiste vi på hytta for å få noen fridager sammen. Det har vi nemlig ikke hatt på et par mnd, tror jeg. Kjedelig å være sjuk da, gitt! Det er alltid litt vanskelig å ha Fant ute på Solbu om vinteren. Han kan gå rett ut på isen og derfra gå ut på veien feks, og det er jeg kjemperedd for. Han har derfor stått i bånd nærme hytta og der er jo veien like ved og lett å hoppe dit over gjerdet.

Arne var nå så snill at han tok snøfreseren og måkte bort mye av snøen i hagen på hytta, og dermed kunne Fant og Ebbie være der. Ebbie synes det var stor stas å være sammen med pappa ute, og var ikke redd for snøfreseren eller all snøen som dalte ned. Fant måtte fortsatt ha bånd på seg, men nå var det et laaangt og godt bånd, mens Ebbie-mor kunne gå løs. Hun kommer jo på innkalling, hun, og så har hun ikke lyst til å springe fra hverken oss eller Fanterampen. Det gjorde det litt enklere når jeg ikke var i form og hverken klarte å sparke med dem eller å gå på ski.

Jeg var ute en liten luftetur på isen med Fant og Ebbie fredag. Da var det strålende vær, kaldt men sol fra skyfri himmel. Lørdag kveld var vi på middagsbesøk hos naboene våre, sammen med et annet par. Det var kjempekoselig, men litt dumt at jeg ikke var frisk.

Nå er vi hjemme igjen, og jeg sitter/ligger  sofaen. Hoster og harker og kjeder meg. Det blir ingen trening på Fant og Ebbie de neste dagene tror jeg. Håper at dette snart går over.

Ebbie reiser snart til Sverige med Berit. Hun er nå på 8 dagen i løpeida si,  hvis jeg har klart å regne riktig. Fant er veldig flink, han snuser og flørter litt, men ellers går det veldig bra. Han blir parameteret på når Ebbie og Berit skal reise. Går det som vanlig, er Ebbie klar på 12-13 dagen og Berit reiser med Ebbie 14-15 dagen. Da blir det et par vanskelige dager her hjemme med Fant. Jeg får se hva jeg kommer til å gjøre med det. Fant har det nemlig skrekkelig vondt de dagene. Stakkars lille rampen vår!!

Så- slik er nå ståa her hos oss om dagen!

5 tanker på “Kjedelige dager!

 1. Huff og huff og huff Hilde. Så kjedelig at du har blitt syk! Håper du kommer deg i form og blir ditt gamle jeg så raskt som mulig (men samtidig er det viktig at du lar deg selv være syk, da blir du nemlig fortere frisk!).

  Ebbelure og Fant klarer seg nok, de skjønner helt sikkert at mamma ikke er i form. Så deilig at dere dro på hytta du og Arne, viktig å ta seg litt tid sammen når dere har det så hektisk!

  Er VELDIG spent på Ebbie og paringen. Lykke, lykke til:o)

  God bedring Hilde.

  Klem fra meg

 2. Uff da, Hilde. Dette hørtes ikke moro ut. Tenk om jeg som prater så mye hadde mistet stemmen. Jeg tror ikke jeg ville like det, nei. 😉

  Bli fort frisk, så du kan underholde Fant mens Ebbie er på date i Sverige.

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen. Nå har du fått med deg hvor fint det gikk hos oss. Takk for all hjelp!!!! 😀

 3. Fine bilder! Og snusken elsker å være med pappaen sin… 😉 Deilig for dem å ha litt plass på baksiden som de kan løpe på! 😀
  God bedring mompen! 😀 Jeg er sååå spent på snusken som skal bli mamma snart ❤

  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.