Noe å glede seg til!

Selv om jeg ikke er i form, og jeg egentlig synes bare LITT synd på meg selv, liker jeg å finne noe å glede meg til eller å glede meg over. Jeg tror at det å være glad og positiv, virker slik at jeg blir fortere frisk igjen. Det mentale virker inn på det fysiske. 

Jeg trenger jo ikke å LETE etter noe å glede meg til, jeg kan jo bare se litt på hva dette neste halve året har i vente for meg og mine to bestevenner, Fanterampen og Ebbie-mor! I og med at dette er en hunde-blogg, nevner jeg ikke mann eller kjekke unger her, planer med søsken osv, men de er selvsagt en del av alt det som gjør at livet mitt er godt å leve.

SÅ, HVA GLEDER JEG MEG TIL? JO:

 • Jeg skal en liten tur på arbeid onsdag og en tur til Darbu torsdag og kanskje trene litt freestyle, hvis jeg orker. Ellers blir det bare godt å komme seg ut en liten luftetur og skravle litt.
 • Deretter gleder jeg meg til at Berit og Ebbie skal til Sverige. Jeg er litt spent, også, men vet at Berit kommer til å ta seg veldig godt av Ebbie.
 • Fant og jeg skal være noen dager alene på Solbu neste uke. Vi skal sparke og gå på ski, lese og slappe av og planlegge kurs og trening. Det blir mest planlegging for Fanterampen egentlig, for han blir jo alene med meg et par måneders tid når/hvis Ebbie får valper og skal være 2 mnd hos Berit
 • Jeg ser fram til bare å ha en hund å tenke på de ukene Ebbie blir borte, og at det er Rampen og hans trening som skal være i fokus.
 • Jeg gleder meg innmari til  kursene på Nes og på Jar, og å ha bedre tid til å ta på meg privattimer. Jeg har ikke satt opp eller tatt på meg så mange kurs dette året, og det med vilje.
 • Jeg skal på «spa-helg» på Tjøme. Åhhh, det skal bare bli helt supert!
 • Ebbie og jeg skal på husmorferie. Vi skal på sommerleir i år. 2 dager Freestyle m. Frida Binette som instruktørog 2 dager HTM med Emmy Simonsen som instruktør. Det er ledige plasser på HTM kurset. Meld dere på!!!
 • Jeg håper å komme i gang å konkurrere til høsten. Vi trenger nok litt tid på å «hente oss inn igjen» med trening , Ebbie og jeg, etter at valpene til Ebbie har forlatt redet.
 • Birgitta og jeg skal til Uddevalla denne sommeren også. Bare vi finner ut når konkurransene går.
 • Ebbie og jeg skal på lydighetskurs med Thomas Stokke to dager i slutten av august. Jeg liker han godt som instruktør.
 • Jeg har lagt inn mye tid til trening med Fant og Ebbie dette året.
 • Jeg er medlem av kurskomitteen i Norsk Freestyleforening og synes det er godt å ha noe annet å tenke på enn å holde egne kurs. Jeg står også på valg i Norsk Rally-lydighet. Styremedlem for ett år. Vi får se hvordan det går.
 • Jeg er også kjempeglad for at jeg har funnet noen jeg kan trene freestyle/HTM med en gang i uka.
 • Det blir et viderekommende Rally-Lydighetskurs på meg i høst, og det er en kjempemorsom sport!

Er ikke dette noe å glede seg til, så vet ikke jeg. Det er sikkert noe jeg har glemt i forbifarten, også. Når jeg leser alt jeg har å glede meg til, burde jeg jo blir frisk på «en-to-tre». Jeg har også et eget motto: «enhver er sin egen lykkes smed». Dvs at jeg ikke sitter og venter på at noen skal fortelle meg,  elller legge til rette for at livet mitt skal bli innholdsrikt og godt. Til syvende og sist er det mitt eget ansvar, og ingen andres.

Du har sikkert noe å glede deg til, du også?

8 tanker på “Noe å glede seg til!

 1. Fine bilder mamma! Og kjør forsiktig hvis du skal ut å farte denne uka.. 😉

  Herregud, så mye morsomt du skal i år da! 😀 Ikke rart at du gleder deg! Og tiden kommer til å gå sååå fort, når du venter på alt dette! 🙂
  Er veldig spent på snusken og valper! Og JA, Berit kommer til å kose seg på tur med Ebbie. Og omvendt! ❤ Men kommer til å savne snusken masse masse!!
  Jeg stikker på salgsmøte imorgen til fredag, me svallast! 😉
  KJakji og god bedring

 2. Er enig med deg i at å ha noe å glede seg til hjelper mot mye. Men så er det slik at det hender andre ting kan overskygge gleden noe, og det er kjedelig. Her må vi ta en ting av gangen, men jeg har laget en plan for Sissi og meg for 2011. Jeg håper alt går etter planen og litt til 😉

 3. Hei Karolinevennen!

  Mamsen kjører alltid forsiktig, vet du!! Jeg har jo dyrebar last!! 🙂

  VI kommer til å savne Ebbie-snusken alle sammen. Særlig Fanterampen, han blir plutselig alene på tur, uten noen å leke med. Ingen leker som han og Ebbie, vet du.

  Kos deg på salgsmøte!! STOR kjakji frå me!

  Kristin: Det dukker gjerne opp noe innimellom som overskygger gleden. Da er det viktig å ta en dag ad gangen. Det er litt av det «å leve», liksom.
  Så spennende med planen som du og Sissi har. Da er du også heldig som har noe å glede deg til.

  Gratulerer med myndig sønn, også. Han så så flott ut, atte ( jeg så bilde av han på facebook 😉 )

 4. GOD BEDRING, Hilde!
  Veldig viktig å ha noe å glede seg til! Du blir nok fort frisk som evner å se så mye.
  Jeg håper du titter innom oppi Natten en kveld vi har trening der 🙂
  Klem.

 5. For et herlig innlegg 😀
  Jeg er også syk, så det passet jo bra med litt positivitet 😉
  Vet du om kurset med Thomas er fullt? Jeg kunne virkelig tenke meg å dra dit jeg også.

 6. Takk Nøve og Nalle!

  Jeg er heldigvis på bedringens vei nå, fortsatt slapp, men i dag har «ungene» heldigvis fått en luftetur. Jeg kommer helt sikkert innom Natten. Kos deg på trening – og hils Nallemann. Klem fra meg.

  Hei Marie!

  God bedring til deg. Har vi kanskje samme sykdommen, mon tro? Det er sååå kjedelig å være sjuk, altså.

  Åhh, så koselig å kanskje få følge på kurset. Det er i Hønefoss. Kan ikke tenke meg at det er fullt enda. Gå inn på Canis og på hundeskolen. Deretter klikker du deg inn på avdeling Ringerike og Hadeland. Litt nedpå sida der står kurset, Lydighetskurs med Thomas Stokke ( i slutten av august) og du kan melde deg på. Hurra…. Det hadde vært morsomt!

 7. Med den innstillingen du har Hilde, så kan du begynne å løpe til Solbu, for du kommer til å bli frisk og rask på «en snupp»!!! Herlig innstilling forresten. Den har MYE for seg!

  Jeg har masse å glede meg til og masse å glede meg over. En av de tingene er «spa-helg» med deg og Lise på Tjøme. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:o))))))))))))))))

  Åh, jeg har så masse jeg må fortelle deg jeg Hilde. Nå må vi snart snakkas.

  Fortsatt god bedring. Hils til Fanterampen og Ebbie, og ønsk go’jenta god tur. Si at tante fra Tjøme er veldig spent på disse manne- og babygreiene:o)

  Stor klem fra meg

 8. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tilbake til deg, Gry! 🙂

  Jeg kommer nok en tur til Tjøme før du aner, tenker jeg. Vi kommer antageligvis til å skravle høl i hu`e på hverandre.

  Jeg har hvisket hilsenen din i øret tl Ebbie. Fant liker nemlig ikke å høre at Ebbe-lure-mor skal på date med andre kjekke hunder!! Ebbie sier at hun er ganske spent selv, og lurer på om hun kommer til å like den nye «voksen verdenen» som vi prater så mye om.

  Hils Milli-mor!!

  Klem attende te de, Gry!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.