På bedringens vei!

Ja, det hjelper å ha noe å glede seg til, dere! Onsdag var jeg så opplagt at jeg til og med orket å gå en tur på veien i Maridalen. Men før jeg kom så langt, oppdaget jeg disse to kameratene som gikk og koste seg på Maridalsvannet. Jammen er det bra at jeg alltid har med meg et lite fotoapparat i veska mi.

De gikk bort dit Fant, Ebbie og jeg pleier å gå. Godt vi ikke var der og møtte på  dem!

Det var så flott vintervær. Bare noen få kuldegrader og strålende sol og så lukta det så godt av vinter. Vi koste oss og jeg synes at jeg var i ganske så  god form til å ha ligget omtrent ei heil uke.

Fant og Ebbie koste seg også. De syntes nok at det var godt å gjøre noe annet enn bare å være inne og å bli luftet i hagen.

Etter denne deilige turen, jobbet jeg noen timer. Det var godt å komme til bunns i haugen av papirer som ventet på meg. Jeg var til og med så opplagt, at Fant og Ebbie fikk en luftetur hver utpå kvelden. Det er godt å gå med en og en hund noen ganger. Det er så mange hunder som går løse her, og møter vi en løs hann-hund nå når Ebbie har løpetid, er det ikke like enkelt å passe på henne, den andre hunden og Fanterampen. Det ble ikke så lange turen på dem, kanskje bare 25 minutter på hver. For meg ble det jo dobbelt så mye.   😉

Jeg dedikerte disse kveldsturene til Marko. Det var nemlig to år siden han døde onsdag  og turen vi gikk , var den vanlige kveldsturen til Marko og meg. Gode Marko-gullet som nå springer rundt og koser seg med Milli-mor til Inger og Maria!

Nå venter vi bare på at Ebbie skal bli «klar» og reise til Sverige med Berit. Fredag/lørdag tenker jeg at tida er inne. Vi går spennende tider i møte!

 

3 tanker på “På bedringens vei!

  1. Godt å høre at du er bedre og endelig fikk en fin tur igjen!
    Har sett på kurset nå. Litt dumt at det var hverdag og ikke helg, men jeg skal høre med Silje også forhåpentligvis melde meg på 🙂

  2. Elg er utrolig flotte dyr! De går så majestetisk! 😀
    Fine bilder av søte pomsen og pene snusken med ørene rett opp! Deilig at du er på bedringens vei ❤
    Fine gode Marko gullet vårt! På dette bildet ser han nesten ut som en sel… Han var jo så god når han noen ganger kom så tett på kameraet at han så ut som en nydelig søt sel!! ❤ ❤

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.