Ut på eventyr!

Ebbie-mor er nå klar for sitt livs «eventyr». Lørdag ble hun hentet av Berit  og søndag setter de nesa til Sverige og stevnemøte med den kjekke Jerka. Ebbie er helt klar hun. Fredag holdt hun på å rømme etter noen kjekke hann-hunder som hadde gått forbi hagen. Lørdag ble hun derfor lufta i bånd, slik at hun ikke skulle få mulighet til å stikke av og «hilse» på den kjekke boxer-gutten som bor i nabolaget. Fanterampen har klart seg fint helt til lørdag, da begynte han å pipe og bli litt urolig. Flinke Rampen vår, sunn og god, men jammen var det riktig dag for han at Ebbie «forsvant» hjemmefra.

Vi møtte Berit på butikken, vi tok et par kaffekopper og skravla en god stund, før Berit tok med seg Ebbie hjem til seg. Ebbie er såå glad i Berit og tok vel imot henne. Ebbie slappet etterhvert godt av, og sovna på sofaen vedsiden av Berit. Det er godt for meg (som hønemor) å se at Berit og Ebbie er så gode venner.

Jeg vet at Ebbie blir tatt veldig godt vare på, og at hun får det minst like godt hos Berit som hjemme hos meg. Fant sturer litt i kveld,  han snuser etter Ebbie og lurer nok litt på hvor i all verden lillesøstra hans er. Etter en kveldstur i nabolaget, slapper han nå godt av og sover oppå veska til mamma`n sin.

Berit har lovet meg mange oppdateringer underveis, og det er jeg glad for. Jeg vil gjerne vite hvordan Ebbie har det og hvordan stevnemøtene går.

GOD TUR, BERIT OG KJÆRESTE EBBIE-MOR!! JEG HÅPER AT TUREN BLIR VELLYKKA OG AT ALT GÅR BRA MED VESLEJENTA VÅR!!

2 tanker på “Ut på eventyr!

  1. God tur og lykke til Ebbie:o)

    Vi håper at mammaen din er flink og oppdaterer oss underveis, for dette er vi spente på:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.