Ebbie og Jerka er sant!

I formiddag skjedde det, Ebbie og Jerka ble skikkelige kjærester! Det hadde gått veldig fint, rolig og uten dramatikk av noe slag. Ebbie hadde fått kos og klapp av Berit og slappet godt av sammen med henne. Det synes jeg var godt å høre. Jeg tror nemlig ikke at det går like fint for seg for alle, men dette hadde altså gått veldig bra. Hvis Ebbie har lyst i morgen, kan det bli en liten hyrdestund til, før Ebbie og Berit vender nesa hjem.

Nå gjenstår det å se om dette blir valper eller ikke. Spennende er det, ihvertfall!

Ellers har Fanterampen og jeg gått en god formiddagstur på Bekkestua og Nadderud. Det er så koselig å gå slik og rusle og bare la tankene vandre. I kveld har vi gått en kjempefin tur på Storøya med Birgitta og jentene hennes. Det er så fint å gå der. Brede veier å gå på og lite hunder og mennesker å møte på. Fant la sin elsk på Tia, hun er drektig nemlig og lukter nok litt godt. Nå er han kjempesliten og ligger rett ut ved føttene mine. Så, denne dagen kan vel bare beskrives med et ord: vellykket!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Ebbie og Jerka er sant!”

 1. Så deilig med bare en hund da mamma 😉
  OOOps, jeg glemte å oppdatere deg på håndballkampen… Men du har sikkert fått med deg nå at vi vant!:D Hurra!!

  Håper det blir små baby snusker av dette! ❤

 2. Så godt å høre at det gikk fint 😀 Også så søøt Ebbie var som liten… ❤ ❤ Er det mulig!!
  Noen vil kanskje si at å være litt urolig bare fordi hunden er borte i denne sammenhengen, bare er tøys. Men jeg skjønner godt om det er litt blandede følelser og at du tenker mye på Ebbie nå! Sånn er det å være engasjert hundeeier…
  Da har jeg fått fri av snilleSilje og meldt på kurset! 😀 Så håper jeg at vi fikk plass. Har du fått bekreftelse mer enn den mailen man fikk automatisk i retur?

 3. Ååååååååååååå så spennende med Ebbie og Jerka Hilde!!!! Også så bra at det gikk helt stille og rolig for seg. Jeg forstår veldig, veldig godt at du tenker mye på Ebbie-jenta di’ nå. Det er jo noe helt spesielt dette Hilde. Gjett om vi er spente på resultatet da:o))

 4. Oj, oj, nå er det bare å vente!!!!!

  Det kan ikke være greit å være deg nå, Hilde. 😉 Savner nok jenta di mye, selv om du vet hun har det fint.

  Lykke til videre nå!!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.