Lillemor er kommet hjem!

 – og Fanterampen er reist på hytta. Ebbie er liksom ikke ferdig med løpetida si enda, og det skaper litt problemer for storebror Fant. På Solbu er det nå minus 15 grader, fullmåne og bare helt nydelig. Vi skal ut på en liten kveldstur med sparken, seinere. Nå er det Andreas og Arne som styrer hjemme noen dager. De har fått streng beskjed om at lillemor Ebbie IKKE får luftes alene i hagen, men må gå lufteturer og litt lengre turer i bånd.

I formiddag  fikk jeg melding fra Berit: «Ebbie og Jerka har hatt nok et vellykket stevnemøte. Det gikk enda bedre enn i går. Ebbie var i kjempehumør etterpå, hoppet og spratt og skulle leke». Hmmmm Ebbie da…. ! Hun har tydeligvis møtt drømmemannen i sitt liv! Blir ikke dette valper og noen flotte noen, også, vet ikke jeg!!

Jeg  skal bruke dagene her oppe til skiturer, sparketurer, planlegging av Freestyle/HTM kurs og svare på noen mailer. Jeg skal også en tur til Natten torsdag  kveld, for da trener Hallingdal Hundeklubb i stallen der oppe. Ellers skal jeg bruke dagene til å komme meg, etter at jeg har vært i dårlig form de siste 14 dagene.

Det er en annen ting som også er litt spennende, ihvertfall for meg, men det kommer jeg antageligvis tilbake til seinere, hvis det blir noe av. Time will show!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Lillemor er kommet hjem!”

 1. Dette MÅ bli verdens søteste valper!! 😀 ❤

  Håper pappa og Andreas klarer å passe på henne i hagen da 😉

  Heia Norge! 😀

  Kjakji

 2. Hehe… de hadde funnet tonen ja, Ebbie og Jerka. Da må det vel bli noen søte, små som dukker opp etterhvert.
  Pappa og Andreas har fått streng beskjed om at hun IKKE får luftes i hagen. Det er litt for skummelt enda.

  Ja, heia Norge. Håper det går bra i kveld!!
  Kjakji attende!! 😉

 3. Åh Hilde, det er nå godt å få go’jenta hjem da. Du skal se hun har blitt rent forelsket:o)))

  Kos dere nå, du og Fanterampen, også må du bli frisk med deg. Nå har du hangla lenge nok. Pappa Arne passer nok godt på jenta si’ tror jeg (det er vel gjerne sånn med fedre og døtre;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.