Solbu!

Jeg skjønner jo at jeg har god tid, når dette er det andre innlegget på en dag. Fanterampen og jeg koser oss. I dag gikk vi en fin skitur. Det var 20 kuldegrader på morgen, men bare 10 kalde da vi gikk ut.

Fant er flink til å dra mor på ski. På denne videoen har han allerede dratt meg ganske langt, men han springer ivrig avgårde og stopper veldig få ganger. Hører han noe fuglekvitter, stopper han tvert, men det må han jo få lov til.

Han oppdaget plutselig et hull i snøen ved siden av skisporet og dette måtte selvsagt undersøkes. Jeg så at det var merker etter vinger ved siden av hullet, så her har det nok ligget ei rype. Kjempestas for Fantegutten!!

I kveld blir det en liten sparketur, før vi tar kvelden. Ebbie har gått tur i Frognerparken med Andreas i dag, så hun har det bra, hun også.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Solbu!”

 1. Er det bare jeg, eller hører man pomsen snuse etter fuglen?! 😉 Som han koser seg, halen går jo som en propell… 😀
  Også så flink han er til å trekke deg, med de små kyllingfiletene sine! 😉
  Heldige snusken! ❤ Hun har en snill storebror hun! 😀
  Kjakji

  Karoline: han snuser som bare det. Det går ann å høre det noen ganger, ja! Nå har vi vært ute og sparket «runden», du vet. Det gikk som et olja lyn. Hils rampegutta dine!! Klem fra Fanterampen og mamsen.

 2. Så deilig å ha god tid, da, og kunne gå på ski og skrive blogginnlegg! Og nå blir det spennende med Ebbie! Det går fort mot småtasser i huset nå! Og det er kosleig, det kan jeg love!

 3. Herlighet så flink Fant er til å trekke deg på ski Hilde. Du må sporenstreks melde deg inn i trekkhundklubben. Han er jo så ivrig og arbeidsom der han går. Skjønn!

  Klart han må sjekke ut rypehullet. Det kunne jo hende rypa var der enda:o)

  Moro at du har filmet synes jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.