Lørdag på Solbu!

Fant og jeg sto litt seint opp i dag. Noen kvelder når jeg og hunden(e) er uten Arne på Solbu, legger jeg meg med radioen på. Jeg våkner noen ganger utover natta, og kan ligge litt våken og høre på det som skjer når jeg egentlig skulle ha sovet. I natt var det norske sanger som tydeligvis sto på reportoaret. Det var Inger Lise Rypdal  med «det var en spennende dag for Josefine» (den er så trist, synes jeg), Halfdan Sivertsen med «kjærlighetsvisa», Lillebjørn Nielsen med «en himmel full av stjerner» og mange andre flinke norske sangere. Det ble derfor litt usammenhengende søvn på meg i natt, og derfor sto vi litt seint opp. Dette kan jeg jo bare gjøre når jeg har fri dagen etter, og det har jeg som oftest når jeg er her på Solbu.

Vi sparket en tur i dag og Fant er helt på styr. Han går omtrent ikke i vegen, men «bor» i grøftekanten oppå snøen. Han lukter ryper på lang vei, han skriker og bærer seg og støkker opp den ene etter den andre. De ligger nemlig i kratt og busker langs veien og jeg kan også se spor etter dem, der de har vandret rundt.

Da vi kom til hytta etter turen, måkte vi litt, før vi satt oss bak hytta på en benk og slappet av litt. Det er så stille og fredelig og tankene lever sitt eget liv, på en måte. Det er så klart nå, så jeg kan se fjellene langt i det fjerne.

Jeg måtte en tur til Tunhovd for å handle litt, og der fikk jeg dagens gode prat. Etter det har vi kost oss både litt ute og inne, sett på tv og trent litt. Fanten har trent freestyle: poteløft, rygge mellom beina, snurr, bamse, bukke og slalom. Han er litt treg, Fanten min, i forhold til Ebbie. Det går liksom litt sakte, men ivrig er han ihvertfall. Han piper (ja, han også… hehe..) og halen går som bare det.

Fant kan dessverre ikke gå løs her nå, men med gode sparketurer og skiturer får han brukt kroppen sin litt. Mental trening innimellom, gjør susen. Resten av lørdagskvelden blir nok tilbrakt i sofaen, både for Fanterampen og meg.

EN FLOTT SØNDAG ØNSKES DERE ALLE!!

5 tanker på “Lørdag på Solbu!

 1. Her var det MANGE fine bilder av lille søte og gode pomsen vår! 😀 ❤ Er vel litt deilig å bare ha en hund også!? Også er det så deilig sånn som du skriver, å kunne sovne med radioen på. Det er sånn jeg elsker med tven det. At jeg sovner med den på, også kan jeg bare skru den av når jeg våkner på natta, å sove videre.. 😛
  Kos dikkon videre på hytta! 😀
  Kjakji

 2. Å ja, det er godt å sovne med radioen på, og liksom bare skli inn i søvnen 🙂 Gurimalla så gossin han er, Fanterampen. Skulle ønske jeg kunne gitt ham en skikkelig kos, mjuke gullungen din.
  Ha en fabelaktig fin søndag!

  ps. Klarte å huske på jakka di, så nå er den iallefall på Bergheim 😉

 3. Så herlig Hilde. Skli ut og inn av søvnen med radioen på:o) Godt da å slumre litt lenge på morgenen:o)

  Nydelige bilder av Fant. Tenker han koser seg med litt alenetid med mamma’n sin. Ha en strålende søndag på deilige Solbu:o)

 4. Hei og tusen takk for grattis i gjesteboka!
  Så mange fine bilder av Fant, skikkelig rypejeger du har! 😀
  Har kost meg og lest gjennom masse av bloggen.
  Masse hilsener fra Tone og cockergjengen i Trøndelag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.