Kurs jeg skal holde!

På Jar Hundeskole har jeg satt opp et nybegynner/litt øvet kurs i Freestyle/HTM. Dette går over tre tirsdagskvelder i mars, 15 + 22 + 29 pluss helga 9 + 10 april. Denne helga kommer det til å være med noen deltagere fra kurset jeg holdt i høst.

Sammen med Birgitta skal jeg holde et bronsemerkekurs som avsluttes med en off. prøve. Dette kurset går over 6 onsdagskvelder, med start 30 mars. Det blir tre kvelder før påske og tre kvelder etter påske. Dato for prøven er ikke bestemt enda, men dommer er «bestilt».

Mere info på HJEMMESIDA HER.

Jeg skal være instruktør på et freestylekurs som Hallingdal Hundeklubb har satt opp. Dette er et nybegynner/litt øvet kurs, som går over to helger. Første helg er 4 + 5 juni, med oppfølgingshelg 27 + 28 august. Begge helger fra kl 11.00 til ca kl 14.00 lørdag/søndag. Her skal det altså trenes mellom helgene.

Jeg har også holdt av helga 7 + 8 mai. Denne helga er det planlagt et nybegynner/kl.1 kurs i Rally-Lydighet. Her er det viktig at du melder din interesse. Blir det ingen som har lyst til å gå på dette kurset, blir det ikke satt opp.

Mere  info på HJEMMESIDA HER.

Jeg har tatt freestyle-instruktørutdannelsen min hos Emma Willblad og Frida Binette, og jeg er medlem av kurskomiteen i Norsk Freestyle forening.
Jeg er også styremedlem i Norsk Rally-Lydighet.

4 svar til “Kurs jeg skal holde!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.