Formiddagstur med Tutta og Isa!

Onsdag formiddag møtte vi Birgitta, Tutta og Isa på Storøya. Det var litt surt, men ikke så altfor mange grader. I dag var det ikke mange vi møtte, derfor ble det ingen passeringstrening på Rampen min i dag.

Hundene fikk lekt litt løse på begynnelsen av turen, og Ebbie var helt med på dette. Hun og Isa fant tonen, og kunne nesten være mor og datter, så like er de (når en ikke ser på størrelsen, da).

Fant sprang litt sammen med de andre, men han må også snuse og undersøke litt rundt omkring.

Tutta koste seg med ballen sin, og den vil hun ha i fred, altså.

I dag var Ebbie så høyt oppe da vi startet turen og hun prøvde jammen meg flere ganger å ta ballen fra Tutta. Det er ikke så smart, egentlig, og plutselig så sa det bare «bang». Birgitta datt så lang hun var, Fant og Isa prøvde etter beste evne å være med på «leken» og Ebbie og Tutta måtte holdes litt igjen. De roet seg fort, måtte sitte i ro og slappe av litt, før vi gikk avgårde igjen. Som om ingenting hadde skjedd….  😉  Ebbie var mere forsiktig etter dette, og da var det best å gå ved siden av og rundt mamman sin.

Må bare fortelle at vi har trent lydighet/freestyle inne i stua de to siste kveldene. Fant har vært SÅ med, og har trent med en glød og iver jeg ikke har sett på lang tid. Ebbie og Fant har kjempet om å ligge i buret når den andre har trent. Snakk om å ha laget «verdi» for buret. Vi har trent på apportbukken: Holde uten å tygge, gripe på kommando, vente på «værsågod» ut til apporten. Freestyle: snurr, åtte og slalom, bukke og å rygge rundt meg. Det siste er kjempevanskelig, men innmari morsomt å trene på. Her bruker jeg å trene inne i et hjørne, for å få hundene til ikke å rygge rett bakover.

I kveld er det styremøte i Norsk Rally-lydighet. Det blir et telefonmmøte, noe som jeg aldri har deltatt på før. Det blir sikkert spennende. Flott måte å ha et møte på, når medlemmene i styret bor så veldig spredd som vi gjør. Trenger ikke å gå ut av sin egen stue, engang.

Torsdag blir det freestyeltrening på Darbu. Jeg håper ikke det blir snø og like kaotiske tilstander som forrige torsdag. Da kom jeg meg jo ikke på trening.

Ett svar til “Formiddagstur med Tutta og Isa!”

  1. Datta rett på stumpen a! Er såå vondt a!

    Jammen var puppeluppene til Ebbie veldig lyserøde!

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.