Kjempeflinke Fant og Ebbie!

Torsdag hadde vi en flott freestyle/HTM trening hos Nina på Darbu. Snøvær og vind, men det gikk veldig greit å kjøre både til – og fra Darbu. Det var bare å ta tida til hjelp!

Fanterampen var helt på nett i dag. 🙂  Kontakt, poteløft, lineføring, bukke og å stå i ro og bare se på de andre hundene (to hannhunder og ei tispe), gikk supert. Ikke noe negativt stress, kun forventning og glede over å trene. Jeg blir så innmari motivert når Fanterampen oppfører seg slik, og faktisk kan fokusere på meg og trening. Det er helt fantastisk, for jeg vet jo at han egentlig har så mye mere inne den vesle kroppen sin, enn det han klarer å få ut. Jeg fikk litt bjeffing på kjøpet, men det kan jeg ikke bry meg om med Fant. Han storkoste seg!!  Spiste goddis til den store gullmedalje, og når mamma jobbet litt for seint, ble han faktisk litt frustrert for i dag så VILLE han trene.

Ebbie var også en fryd å trene i dag. Vi trente på kontakt med forskjellige forstyrrelser (hunder, meg og godbiter på bakken – superflink) venstre og høgre, rundt meg, bukke og poteløft. Poteløft både foran meg og når jeg begynte å snu meg, slik at jeg tilslutt kunne stå ved siden av henne og  løfte samme bein/pote samtidig. Vi kom ikke helt i mål med dette, men det er bare å trene litt mere, så sitter nok den øvelsen. Ebbie trente også litt rygging, stå og utgangsstilling. Det ble to økter hver på Fant og Ebbie, noe som var akkurat passe for dem.

Jeg koste meg også som vanlig. Vi var 4 stykker der i dag, vi drakk kaffe og skravla og koste oss. Jeg er såå glad for at jeg har mulighet til å være med på disse treningene!! Neste torsdag skal vi trene på Liertoppen. Det er bare å henge seg på hvis du har mulighet til det!

Én tanke på “Kjempeflinke Fant og Ebbie!

 1. Du din luring, snek deg ut på kjøretur, selv om jeg hadde gitt deg kjøreforbud… 😛
  Bra du kom deg helskinnet til og fra da! 😀

  Flinke hunder og mamma, som trener sååå bra og morsomt!

  Og neste torsdag skal du på hytta også mompen, glem ikke det… 😉 For da kommer jeg på besøk og skal sove med snusken min!! ❤

  Fiiine Romsaisen min på siden her! ❤
  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.