Fanterampen i farta!

I dag parkerte vi på Nadderudhallen og gikk en deilig tur rundt på Nadderud og Bekkestua.  Nå begynner Fant og Ebbie å bli så flinke til å gå fint i bånd. Vi passerte mennesker, unger og et par hunder på en veldig fin måte, og det gjør jo sitt til at turen ble veldig vellykka.

Etter turen trente Fanterampen og jeg på noen innkallinger. Fant var så ivrig at han nesten ikke klarte å sitte stille, mens jeg gikk fra han. Jeg tror nok jeg gikk ca 20 m. fra han mens han satt og ventet,  stram og rett i kroppen og med ører som sto så rett opp, som de bare kan på en cocker!! Gjett hva Fant fikk som belønning – jo, anda si.

 

 

Den lager gakk-gakk lyd og er super å bære, altså midt i blinken for Fant. Den har nok også en stor verdi for han, for han får den kun når vi trener innkalling.

 

 

Vi sprang sammen og hadde drakamp oss imellom, han rista på den og slengte den hit og dit. Jeg lo og koste meg, og da et eldre par gikk forbi oss, måtte de jammen meg le litt, de også.  😉

 

 

Han er ganske så kjekk, vesle Rampen til mamma`n sin!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fanterampen i farta!”

  1. Han er så god, atte!! 🙂
    Torsdag kveld ville han så gjerne trene, at han kastet seg ned i en dekk, og rygget i full fart mens han fortsatt lå nede. Jeg måtte bare le av han, og jammen fikk han en liten treningsøkt etterpå, også. Akkurat som han ville!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.