Lørdag og kviledag!

Kjedelig, synes Fanterampen og Ebbi-mor, godt – synes jeg! Vi pleier å ha et par «fridager» i løpet av uka, og en av de dagene pleier å være lørdag. Det var flott vintervær i dag, sol og 7 kuldegrader. Nå er sola kommet et par timer på kjøkkensida mi, og da må mor ut. Jeg spadde en liten plass til stolen min, traktet kaffe og satt ute en times tid. Jeg har egentlig ikke ro til å sitte lengre!

 

 

 

 

 

 

 

Fanterampen og Ebbie gikk på godbitsøk etter kattetørrfor – nam, nam….

 

og så måtte Fant også sjekke ut syrinen vår, for der hadde det nok vært noen småfugler for ikke så lenge siden.

Nå venter vi bare på at Tiamor skal få valpene sine. Da jeg hilste på henne i dag, kunne jeg kjenne en av valpene som lå i magen hennes. Nå er hun så stor, og jeg tror jammen meg at hun er større nå enn sist gang hun skulle ha valper. Jeg ønsker henne all lykke til. Dette er spennende.

GOD HELG TIL ALLE DER UTE!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Lørdag og kviledag!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.