Lørdag og kviledag!

Kjedelig, synes Fanterampen og Ebbi-mor, godt – synes jeg! Vi pleier å ha et par «fridager» i løpet av uka, og en av de dagene pleier å være lørdag. Det var flott vintervær i dag, sol og 7 kuldegrader. Nå er sola kommet et par timer på kjøkkensida mi, og da må mor ut. Jeg spadde en liten plass til stolen min, traktet kaffe og satt ute en times tid. Jeg har egentlig ikke ro til å sitte lengre!

 

 

 

 

 

 

 

Fanterampen og Ebbie gikk på godbitsøk etter kattetørrfor – nam, nam….

 

og så måtte Fant også sjekke ut syrinen vår, for der hadde det nok vært noen småfugler for ikke så lenge siden.

Nå venter vi bare på at Tiamor skal få valpene sine. Da jeg hilste på henne i dag, kunne jeg kjenne en av valpene som lå i magen hennes. Nå er hun så stor, og jeg tror jammen meg at hun er større nå enn sist gang hun skulle ha valper. Jeg ønsker henne all lykke til. Dette er spennende.

GOD HELG TIL ALLE DER UTE!

En kommentar til «Lørdag og kviledag!»

  1. Her var det fine bilder!! 😀 Perfekt vær å være ute i! 😉 Ser ut som du har kost deg masse masse!! Så fine pomsen og snusken er ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: