«Tripp, trapp, tresko» eller «small, medium, large».

 

Det kan jeg vel kanskje kalle dette trekløveret. Gode venner, det er de ihvertfall blitt. I dag gikk jeg og mine + Inger og Isa en veldig trivelig søndagstur. Planen min i dag, var egentlig å gå en litt tidlig tur, men da jeg kikket på graderstokken og Ebbie begynte å løfte på beina under morgenluftingen i hagen, ombestemte jeg meg. Turen måtte vente til sola dukket opp og det ble litt varmere i været.

Ved tolv-tida gikk jeg ut, satte hundene i bilen og akkurat da tikket det inn en mld fra Inger. Jeg ringte og sa at nå var jeg klar for tur og det ble Inger også plutselig ganske så fort. Det er så innmari koselig at Isa er kommet til Inger og at vi kan gå turer med hundene våre igjen.

Vi parkerte på Bekkestua bibliotek og gikk en runde på en times tid, tror jeg.

                     

 

 

 

 

 

Vi gikk på selve Bekkestua, hvor vi møtte en mann med to svarte langhårscollier. Han så ikke på Ebbie engang, tror ikke han skjønte at Ebbie også er en collie.  😉  Jeg babla i vei til Ebbie: » se der da, Ebbie, der er slektningen din». Mannen gikk bare videre med nesa i sky!

Vi gikk innom Bekkestua Skole og trente bittelitt lydighet, og tok et par bilder. Fant er så ivrig om dagen og har veldig mye fokus på meg. Jeg er så glad for det og belønner han i hytt og pine. Han har jo vært så stressa ute på tur før, at goddis – nei DET har han aldri klart å spise. Nå er han så ivrig at han bjeffer hvis jeg er for treg med å gi han en kommando eller å trene han. Ingen redsel å spore, bare glede og iver og litt frustrasjon over at mamma er så treg. Slik ser han ut når han maser på mamsen sin.

Etter en god tur, har Ebbie og Fant slappet av, mens jeg har kost med sport på tv.

I kveld kom Arne også hjem, etter å ha vært borte en fjorten dagers tid. Kan tro at Ebbie ble glad for å se pappa`n sin igjen. Arne syntes nok at hun er blitt litt rundere rundt magen mens han har vært borte. Hvis det ikke er små bebisser inni magen hennes, må hun nok på en slankekur etterhvert, vil jeg tro!  😉

 

Én tanke på “«Tripp, trapp, tresko» eller «small, medium, large».

  1. Pomsen er så søt når han maser sånn, da er han virkelig en go’gutt! 😀 ❤
    Og for et morsomt bilde i sofaen, og der ser nesten magen til snusken litt større ut enn vanlig… 😉
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.