Onsdag kl 18.30 Nadderudhallen.

Ebbie, Fant og jeg starter turen vår fra Nadderudhallen kl 18.30. Vi går en halvtimes miljøtreningstur rundt på Bekkestua, før vi trener litt lydighet på parkeringsplassen på motsatt side av Nadderudhallen. Er det noen som vil være med oss, er det veldig trivelig.

DET BLIR INGEN TUR/TRENING I KVELD. JEG HADDE HELT GLEMT AT DET ER VINTERFERIE. JEG PRØVER IGJEN SEINERE, OG HÅPER AT DET PASSER BEDRE FOR NOEN DA.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Onsdag kl 18.30 Nadderudhallen.”

 1. Jeg kommer når Bambi blir stor nok.Hi hi.Skal på møte i molla.
  I morgen på formiddagen skal Tutt og jeg på Aker brygge og trene, vi skal late som om det er konkurranse.
  Hilsen Jensine

 2. Hehe… Helga! Det bare dukker opp av seg selv. Jeg synes det var ganske morsomt, jeg. 😉

  Så fint at du vil være med på trening. Jeg har planlagt ny tur/trening tirsdag førstkommende, altså 1. mars. Marie, Ellie og Balrog kommer også, og det hadde vært veldig trivelig om det hadde passet for deg. Samme sted og klokkeslett som nevnt over.

  Jeg har liksom ikke bestemte dager, jeg bare spør om noen vil være med når det passer seg slik.
  Jeg håper det står bra til med deg og dine?

  Hilsen Hilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.