Onsdag kl 18.30 Nadderudhallen.

Ebbie, Fant og jeg starter turen vår fra Nadderudhallen kl 18.30. Vi går en halvtimes miljøtreningstur rundt på Bekkestua, før vi trener litt lydighet på parkeringsplassen på motsatt side av Nadderudhallen. Er det noen som vil være med oss, er det veldig trivelig.

DET BLIR INGEN TUR/TRENING I KVELD. JEG HADDE HELT GLEMT AT DET ER VINTERFERIE. JEG PRØVER IGJEN SEINERE, OG HÅPER AT DET PASSER BEDRE FOR NOEN DA.

5 tanker på “Onsdag kl 18.30 Nadderudhallen.

 1. Jeg kommer når Bambi blir stor nok.Hi hi.Skal på møte i molla.
  I morgen på formiddagen skal Tutt og jeg på Aker brygge og trene, vi skal late som om det er konkurranse.
  Hilsen Jensine

 2. Hehe… Helga! Det bare dukker opp av seg selv. Jeg synes det var ganske morsomt, jeg. 😉

  Så fint at du vil være med på trening. Jeg har planlagt ny tur/trening tirsdag førstkommende, altså 1. mars. Marie, Ellie og Balrog kommer også, og det hadde vært veldig trivelig om det hadde passet for deg. Samme sted og klokkeslett som nevnt over.

  Jeg har liksom ikke bestemte dager, jeg bare spør om noen vil være med når det passer seg slik.
  Jeg håper det står bra til med deg og dine?

  Hilsen Hilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.