HURRA!!

Ebbie var på ultralyd i kveld, og der så vi ihvertfall 4 små valper i magen hennes. Ebbie er ganske god og rund allerede, så vi regner nok med at det er  flere som koser seg inni der.  Berit, Karoline og jeg ble ganske fasinerte av det vi så. Ebbie var kjempeflink som vanlig, hun, og oppførte seg helt eksemplarisk. Etter seansen og mens vi sto og pratet om både det ene og det andre, la hun seg rett ned og slappet av på gulvet. Det kom flere hunder inn til veterinæren mens Ebbie lå der like ved inngangsdøra, men hun fortsatte å ligge der hun, og brydde seg ikke om noen av de andre hundene.

Det er ikke lett å se, kanskje, men Bølla ligger helt øverst i bildet og spreller med de små beina sine.

Er du interessert i en valp etter Ebbie, er det bare å kontakte Berit. Valpene er forventet rundt 22 mars en gang, altså om 4 uker. Nå må jeg holde Ebbie i form, slik at hun er best mulig rustet til fødsel og tida etterpå.

7 tanker på “HURRA!!

 1. Mollo, mollo mollo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gleeeeeeeeeeeeeeeder meg!!
  Hurra for Ebster!

  Ole

 2. Åååååååååååååååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg er så glad på deres vegne!!! Supergøy at det er valper på gang:o)))) GRATULERER!!!! Jeg er enig med Karoline, jeg tror det er en bitteliten Pia inni der;o)

 3. Dette blir spennende!!!!! Jeg kommer til å følge siden til Berit med argusøyne! 😀

  Gratulerer bestemor!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.