Kjedelig!

Fredagen ble ganske så kjedelig, egentlig. Arne måtte bruke bilen min, da hans (eller egentlig Martines bil-spør meg ikke hvorfor han hadde den og ikke sin egen bil – det er en lang historie) streika. Da MÅTTE han jo bare ha bilen min, må vite. Jeg tenkte at det kunne være godt å slappe av hjemme i fred og ro en dag, uten å ha noen planer. Jada, så feil kunne jeg jammen meg ta. Fryktelig kjedelig ble det, ingen leiebånd til hundene var her hjemme – derfor ingen tur, jeg ble så slapp av å ikke gjøre noen verdens ting at jeg til og med sovna på sofaen på dagtid! Husarbeid gadd jeg ikke gjøre heller!!

 Moralen etter denne dagen, må være:

 • Ha alltid ekstra leiebånd osv tilgjengelig hjemme.
 • Det er IKKE morsomt å ikke ha noen planer.
 • Å slappe av er oppskrytt

Ebbie og Fant har slappet av i dag, fått et par godbitsøk i hagen, spist og ellers bare sovet, blitt klappet og kost. Jeg tror nok ikke at de har hatt noe vondt av en ekstra hviledag, nei.

Ja, det var vel dagens lille oppdatering, tenker jeg. Lørdag har jeg sagt klart ifra, at mannen min må kjøre drosje til arbeid kl 06.00 på morgenen. Jeg melder meg frivillig til å hente han 12 timer seinere.
                                                   GOD LØRDAG TIL ALLE!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Kjedelig!”

 1. Må le litt av konklusjonen!
  Vi tok oss en tur alene på onsdag vi, bare med Balrog siden han må oppleve litt uten søstra si. Og det trengtes for et stykk ‘fullblods’ kelpie som hoppet rundt i ekstase. Noe var litt skummelt også. Gleder oss til tirsdag!

  Goood helg, håper den er full av planer 😉

 2. Hihi, bilen havnet jo på rema med pappa kl06 idag den… 😛
  Hvordan går det med magen til snusken? ❤
  Dere lider ingen nød av en fridag eller to, og du vet jo at du får kjøreforbud i sånn vær som det er nå… 😉
  Kjakji

 3. Enig med deg, holt på å bli gal av kjedsommelighet fredag jeg og. Hvisker stille for meg selv om morsomme ting som U<3

  Ole Martine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.