Lite tå kort!

Søndag formiddag gikk vi en tur i et stille nabolag på Kjelsås. Arne skulle sjekke butikken og vi ble med for å gå en tur. Fant var høyt oppe

 – og lavt nede. Alt på en gang. Det er ikke like enkelt å holde følge med han, nei.

Ebbie merker nok tyngden av magen sin nå, og er litt mere rolig på tur. Hun skal få bestemme lengden på turene utover nå, så får heller Fanterampen og jeg gå litt mere, hvis vi trenger det.

På ettermiddagen fikk vi besøk av to av ungene, kjæreste og ei venninde av Karoline med datter Mie på 3 mnd. De kom for å spise middag med oss. Sist de var her, var det første gang Ebbie og Fant skulle være sammen med en liten baby. Ebbie taklet det kjempefnt, hun var nysgjerrig, luktet på babyen og kikket litt på henne, før hun egentlig ikke brydde seg mere om denne vesle skapningen.

Fant var litt stresset, han taklet det allikevel bra, men jeg passet på han og hadde hele tiden kontroll på han. Da Mie begynte å gråte, reagerte han negativt og jeg la han i buret. Jeg hadde ikke lyst til at han skulle bli i situasjonen og bli enda mere stressa. Han roet seg veldig bra i buret sitt. Jeg tror han syntes at det var godt å slippe å forholde seg til dette som ble veldig vanskelig for han. Da de skulle reise, tok jeg han ut igjen og han oppførte seg kjempefint. Det ble altså en flott avslutning på det besøket.

Nå kom de altså tilbake og skulle spise middag og kose seg sammen med oss igjen. Det gikk så mye bedre med Fanterampen denne gangen. Han stresset ikke, roet seg både i stua og på kjøkkenet og reagerte ikke da Mie gråt litt. TRENING HJELPER, det er helt sikkert.

Ebbie var like flink som sist gang, hun. Ikke noe i veien med den jenta, nei.

Mandag ble det igjen en tur i Maridalen, før vi reiste på arbeid. Ebbie skal nå få være med meg som kontorhund de siste tre ukene av graviditeten sin, hun skal slippe å ligge i bilen. Hun er så grei å ha med seg. Hun ligger og sover eller bare hviler seg

hun hilser på de ansatte og så tar vi et par små treningsøkter innimellom. Stå under marsj, dekk fra holdt og noen få vendinger ble øvelsene i dag.

Fanterampen ventet i bilen. Han skal få trene på å være med på kontoret når Ebbie er hos Berit. Jeg trenger å ha fullt fokus på han (tror jeg) når det kommer folk opp på spiserommet og kontoret mitt. Jeg kan jo ta igjen døra til kontoret, men jeg ønsker at den skal være oppe, med et kompostgitter i døåpningen. Jeg satt Ebbie i bilen etter at jeg var ferdig med jobb, og så fikk Fant gå en luftetur med meg. Han storkoste seg, og det gjorde jeg også. Nå begynner det å bli vamere i været og tirsdag er det mars allerede. Nå går det riktige veien, dere.

Ebbies mage vokser og begynner å bli ganske så stor. Nå har hun mistet den smekre midja si. Enda skal den vokse i tre uker til!!

2 tanker på “Lite tå kort!

  1. Flinke pomsen og snusken igår! 😀

    Og det bildet av kontorhunden Snusken er sååå søtt! Hun ligger så pent med beina sine under seg! Måtte jo lagre det bildet når jeg fikk det idag! 😀 ❤
    Og magen vokser og vokser… 😉 Lurer på hvor mange som er inni der!? Pia, bølla og 5 andre kanskje? 😉
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.