Flinke rampegutten min!

Tirsdag kveld møtte vi Helga m. Diva og Marie m. Balrog. Ebbie fikk en liten luftings og litt trening før Fant og jeg gikk tur med de andre. Ebbie trente korte strekker lineføring m. kontakt og forflytninger i utgangsstilling. Nå klarte hun også å forflytte seg mens jeg gikk et skritt bakover. Flotte forflytninger, ble det. Det kom en annen hund like ved siden av henne mens vi drev på, men hun så ikke på den, engang   😉

Fanterampen er alltid litt høyt oppe når han møter hunder med en gang, men bare han får hilst på, roer han seg fort ned. Slik også tirsdag kveld. Han var så innmari god og flink på tur. Vi gikk en runde rundt på Bekkestua, og vi møtte ganske mange andre hunder, også. Fant hadde kjempefin kontakt med meg, han gikk og liksom trippet ved min venstre side. Spiste goddis og var ikke mye pipete, heldigvis. Vi møtte på 4 franske bulldogger og Helga ble stående og prate med en av eierne. Jeg tok med meg Fanterampen bort til disse og jobbet med «sitt/kontakt» og «ikke hilse». Han var kjempeflink! Hurra!!!  Nå var jo dette rolige hunder, men all trening som er så vellykket som dette, er god trening. Det er viktig med gode assosiasjoner til andre hunder, uansett!!  (Advarsel: dårlige mobilbilder).

Vi stoppet litt utenfor en butikk og roet hundene. Alle var så flinke og brydde seg ikke om hverken forbipasserende eller kunder som gikk inn og ut.

Det ble en flott tur på Fant, altså, og mor er sååå glad for at all treningen har gitt så gode resultat.

Fant ble deretter satt i bilen mens Ebbie fikk være med og trene litt. Vi trente utenfor Bekkestua Skole. Ebbie og jeg trente her på:

 • Følg med-kommando/kontakt
 • stå og «stå under mars»
 • Lineføring, korte strekker med kontakt
 • dekk fra holdt
 • avstandskommandering.
 • Sitte i utgangsstilling, deretter vente på apportkommando og gripe hansken som var 5 cm foran nesa hennes. Apportbukken lå nemlig igjen hjemme.

Jeg kjørte også noen øvelser etterhverandre, hvor jeg kun belønnet med meg selv helt til slutt. Det gikk egentlig greit, men er noe vi må øve mere på.

Takk for en veldig trivelig kveld, Marie og Helga. Vi må gjenta det om ikke så lenge!!

Én tanke på “Flinke rampegutten min!

 1. Jeg vil haa bollemage bilde!
  Ser litt på det nederste bildet da.
  Kos deg med mannen din!

  Tanta nedi veien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.