Cockergutta på Sandvikatur!

Tirsdag kveld reiste jeg til Sandvika for å gå tur med Fant og Ebbie. I formiddag gikk Ebbie mere bak meg enn foran meg, så hun begynner nok å bli litt sliten og tung når hun går tur. Jeg hadde derfor bestemt meg for at Fant skulle gå alene med meg en runde i Sandvika mens Ebbie skulle hvile seg litt i bilen. Deretter skulle hun få komme ut en liten runde, mens Rampen skulle slappe litt av. Noen ganger er det veldig godt å bare gå med en hund, og i kveld var det en slik kveld.

De jeg hadde avtalt å gå tur med, kunne dessverre ikke allikevel, derfor trodde jeg at jeg måtte gå alene. Det som var morsomt, var at da jeg nærmet meg parkeringsplassen utenfor Kalvøya, sto det ei dame og vinket midt i veien. Jeg kjørte bare videre, men så kom jeg plutselig på: «guri malla, kanskje det var Anna-Eva som sto der»? Like etterpå ringte telefonen min, og så var det jo henne. Det var kjempekoselig!! Hun har engelsk cocker spaniel som snart er 4 år, som heter Nino. Han er en god og snill gutt, som minner meg mye om Marko.

Disse to gutta våre gikk en flott tur uten tull av noe slag. De snuste til og med «nesten» på samme flekken og det var fred og fordragelighet på hele turen. Anna-Eva og jeg skravla og koste oss verre, vi også. Jeg tror vi gikk og rusla en times tid, før Fant ble satt igjen i bilen og Ebbie fikk en liten luftetur.

Nino ble med Ebbie på en liten runde rundt på Kalvøya. Da vi kom tilbake til bilen, lå Fant godt krølla sammen i buret sitt, trøtt og god!!

Takk for en kjempekoselig tur, Anna-Eva og Nino. Jeg håper det blir ny tur på oss om ikke så altfor lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.