Kveldstur med nabo`n!

Onsdag formiddag tikket det inn en mld. fra Inger: «skal vi trene i kveld»? Jaaa, jeg var ikke vond å be. Det er SÅ flott at Isa er kommet til Inger, for nå blir det turer og trening igjen på oss!!

Inger og Isa kjørte sammen med oss til Bekkestua, hvor vi parkerte på biblioteket. Vi gikk en runde i Bekkestua sentrum, for der er jeg ganske så trygg på at de hundene vi møter, er under kontroll. Jeg er litt redd for Ebbie nå, kjenner jeg, og vil ikke at løshunder/hunder som ikke er under kontroll, skal komme bort til oss og lage problemer.

Ebbie ble litt sliten og jeg la henne i bilen, mens vi andre gikk litt lengre. Vi la inn en liten treningsøkt på en opplyst parkeringsplass ved fotballbanen på Nadderud. Fant har faktisk begynt å bli glad i goddis og er derfor litt mere interessert i å trene. Det synes jeg er kjempemorsomt! Det som da også skjer, er at han fort blir utålmodig når goddisen lar vente på seg, og da begynner han å bjeffe. Det bryr jeg meg faktisk ingenting om. Det viktigste er at han nå, etter 5 år, endelig har begynt å få interesse for meg og trening. Vi skal jo bare kose oss, vi, og ha det morsomt sammen. Noen store ambisjoner utover det, har ikke hjertebarnet mitt og jeg.

                                            Isa har god kontakt med mamma`n sin.

Her trener Inger og Isa «dekk», mens Fant bjeffer litt og synes at det å ta bilde, nei det er altfor kjedelig. «Kom igjen da, mamma, jeg vil ha noe å gjøre».

Fanterampen er trøtt og god etter en flott tur og trening. Ebbie har gått og lagt seg sammen med helten sin, Arne! Nå råder det fred og ro i heimen. Herlig!

TAKK FOR KOSELIG TUR OG TRENING, INGER, OG IKKE MINST SKRAVLING!!

Fra Isa og du kom inn i bilen og til du omtrent ble kastet ut av bilen i krysset  😉  

3 tanker på “Kveldstur med nabo`n!

  1. Hyggelig mamma jeg har skjønner jeg… Inger spør om å gå på tur med dere, og du kaster henne ut av bilen i krysset… 😛 Hahaha!! Neida.. 😉
    Dere hadde en koselig tur! 😀
    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.