Liv i leir`n!

Jaaaa, fredag morgen kjente jeg liv i Ebbies mage. Det var noen små poter som sparket mot hånda mi, og jeg kunne også kjenne en liten kropp som skled rundt der inne. Kjempemorsomt! Ebbie har også begynt å legge seg under senga vår og inne i buret til Fant. Hun merker nok at valpene vokser og at fødsel nærmer seg.

Berit og jeg har avtalt at Ebbie skal til henne neste fredag, 18 mars. Det er viktig at hun får noen dager hos henne før fødsel, slik at hun får slått seg til ro. Jeg kommer til å savne henne her hjemme. At det blir spennende tider for Berit, oss her hjemme og for Ebbie, er helt sikkert!

 

6 kommentarer til «Liv i leir`n!»

 1. Åh, Hilde, jeg er så utrolig spent!!!! Kanskje det var lille Pia du kjente der inne i den gode, trygge magen til Ebbe-lure?!!

 2. Jaaa, det var det antageligvis. Det er helt magisk å kjenne – helt utrolig! Jeg skal be Arne kjenne i kveld. Da får han vel enda mere blod på tann, tenker jeg. Vesle Pia-jenta hans! 😉
  Det er spennende tider for deg også nå, Gry!! Tenk at Milli skal få ei lita søster. 🙂 Det nærmer seg…….

 3. Ha-ha-ha, da er vel Pia-jenta i boks da kanskje?!! Jeg har kjent det på sauene mange ganger, men det ER faktisk anderledes når det er en hund tror jeg!

  Jeg er spent på begges vegne jeg Hilde. For en gangs skyld så går jeg ikke og lager meg problemer og ser for meg alt som kan skjære seg, jeg BARE gleder meg. Veldig, veldig, veldig. Gleder meg til september også, da vi kommer med to friske ben og 8 labber….:o))))

 4. Gled deg, Gry, og IKKE tenk noen negative tanker!
  Du har jo erfaring i massevis med det, ja. Med det forholdet du har til sauene dine, er det sikkert like morsomt å kjenne de små som rører seg i magene deres, også.
  Åhh, det blir så flott i september!!! Gleder meg. Det var mange bein, ja. Jeg håper at dine bein er de som fungerer aller best denne gangen!!

 5. Det var kjempe morsomt å kjenne liv i magen til snusken! 😉 jeg tror at jeg kjente lille bølla jeg kjente 😉

 6. Hei!

  Så spennende! Rart å tenke på… Haloo, hvem er der inne?
  Lurer på farge fordelingene også, de er vel forskjellige ?
  Ikke lenge igjen nå, gleder meg til å se de!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: