Trøtte «unger»!

Ebbie er merkbart trøttere om dagen, magen vokser og det sparker og romsterer derinne. Jeg synes det er merkelig at hun klarer å sove og å finne ro, når magen hennes er så «aktiv» som det den er. Jeg husker godt hvordan det var bare ha en unge som lå trygt inne i min mage og sparket meg i ribb-beina og andre steder. Det kan nok ikke sammenlignes, men….  🙂

Ebbie har den siste uka gått og lagt seg enten under senga vår, eller i buret til Fanterampen. Hun merker nok at fødsel nærmer seg og prøver å forberede seg. Fanterampens bur er litt lite for henne, derfor gikk jeg og hentet hennes fra garasjen i ettermiddag. Gjett hvem det var som sprang inn i buret hennes i full fart, som kastet seg ned og begynte å grave i tepper og madrass og deretter la seg rett ut og sovna? Joda, det var vesle rampen min det.

Hva gjorde Ebbie da? Jo, hun ble kjempeglad og gikk rett inn i buret til Fant og la seg ned. Det er ikke all verdens plass der inne, men hun la seg ned og fant en god stilling.

Søndag kveld gikk Inger, Isa, Fant og jeg en times tid rundt på Jar. Jeg har ikke lyst til at Ebbie skal være alene disse siste dagene hun er hjemme. For det første liker hun det ikke og for det andre stresser hun antageligvis noe, og i hennes tilstand, skal hun slippe det. Andreas var så snill at han kom hjem og passet henne.

Etter at Fant og jeg kom hjem fra turen, gikk jeg en liten runde med Ebbie. Dette er den samme runden som Marko og jeg gikk utallige ganger, når vi bare skulle gå en liten luftetur. Her sitter minnene etter Marko i alt jeg ser, og det var ikke fritt for at tankene mine fòr avgårde litt, der jeg gikk. Nytt liv er på vei. Slik er livet!

 

5 tanker på “Trøtte «unger»!

  1. Det morsomste var jo da Marko rømte, og gikk denne «runden» alene. Etter endt tur satt han utenfor inngangsdøra og bjeffet og ville inn. Full av grønne, små «gresskuler» i pelsen. Vi skjønte jo med en gang hvor han hadde gått!! Hehe …. 😉

  2. Ja, haha, det er en god rømling historie! 🙂
    Og da han rømte, og du fant han med bil, og han var sååå stolt som fikk sitte frammi på vei hjem 😉

  3. Ser veldig koselig ut inne i de burene! Kanskje det er en hule Ebbie?
    Ikke mange dagene igjen nå. Blir så spennende.

    Hilsen oss nedi veien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.