Dagene går!

Ebbie vokser og valpene sparker dag og natt. Hun har det med å ligge omtrent oppå meg om natta og gjerne med hodet sitt oppå mitt. Hun får lov til det nå, selv om jeg ikke sover allverdens godt da. Når jeg våkner om natta, legger jeg hånda på magen hennes og da kjenner jeg de små  sparke og romstere der inne. Det er ganske magisk, synes jeg, og noe som antageligvis er både første og siste gang jeg vil få oppleve.

Vi går turer i det flotte været. Ebbie går ikke så langt, og venter litt i bilen, mens Fanterampen og jeg går litt lengre. Vi trener lett lydighet, hvis Ebbie vil det, feks gripe apport, utgangsstilling, stå fra sitt osv. Fant vil også være med og han får de samme oppgavene. Jeg er ikke helt i treningsmodus om dagen, og lager derfor ikke de helt store treningsplanene. Nå går det mest i venting…  😉 

Jeg har begynt å ta tempen på Ebbie, 3 ganger daglig, klørne hennes er klippet og tennene har fått seg en skikkelig gjennomgang. Fredag skal jeg kjøre Ebbie til Berit. Jeg har begynt å grue meg, og jeg vet at jeg kommer til å savne henne enormt.

Martine kom hjem en tur tirsdag kveld sammen med ei venninde. Fant oppførte seg helt eksemplarisk, det kom ikke en lyd i fra han. Han måtte bære hanskene mine og satt seg på gulvet og koste seg sammen med Martine. Etter en liten stund, ville han gjerne kose med venninda hennes og da hun satte seg ned på gulvet sammen med han, gikk han bort til henne og ble klappet. Helt herlig å se for meg!!

Jeg reiste for å holde freestylekurs på kvelden og jentene laget middag her hjemme og lånte symaskina for å reparere en kjole. Det var veldig fint at de var hjemme, for da slapp Ebbie og Fant å være «ventehunder» i bilen. Det var faktisk ganske kaldt ute.

Da jeg kom hjem, ble det ellevill glede og ungene fikk et lite godbitsøk i hagen. Skulle nesten tro at jeg hadde vært borte i flere uker….  Hehe..  🙂

Martine og venninda hennes pakket sammen og jeg deltok på styremøte i Norsk-Rally lydighet.  Veldig greit med telefonmøte, når deltagerne kommer fra forskjellige kanter av landet. Akkurat nå jobber vi feks. med å få Norsk Rally-Lydighet til å bli en offisiell hundesport i Norge og vi planlegger stevner og arbeidsfordelingen på dem.

 – og så nærmer det seg vår. Snøen smelter rundt omkring, og sola varmer litt. Det er deilig, synes jeg.

Én tanke på “Dagene går!

 1. Og herregud så stor og fin snusken er blitt nå!! 🙂 Men ser jo litt slitsomt ut da, stakkars! Høres så koselig ut å ha henne i senga med hodet oppå ditt 😉 Og må jo være magisk ja, å kjenne de valpene! Jeg kjente jo bare litt…
  Skal prøve å komme innom imorgen eller noe sånn! Eller så må du ta henne med på rema på fredag, jeg er der på morgenen en gang… 😉
  Jeg kommer til å SAVNE henne kjempe masse! Og jeg ser henne jo ikke hver dag, sånn som du, så skjønner du gruer deg! 😦
  Men vi vet jo at hun får det bra hos Berit, og jeg har sagt til snusken mange ganger at vi kommer å henter henne hjem igjen etter noen mnd.
  Gleder meg til å komme på besøk til Berit ofte da!! ❤

  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.