Ikke så mye nytt, egentlig!

Annet enn at Ebbie nå er urolig og pesete og graver i buret sitt. Hun har ikke matlyst og det er jo helt unormalt til henne å være Etter at hun kom til meg for to år siden, har det ALDRI skjedd at hun ikke har spist maten sin. Torsdag spiste hun ikke frokosten sin, men hundepølsa på ettermiddagen gikk ned. I dag, fredag,  har hun ikke spist noe (hvis jeg har skjønt Berit riktig) og Berit har også måtte blande leverpostei i vannet hennes, for å få henne til å drikke noe.

Karoline og jeg reiser til Berit når selve fødselen begynner, så nå venter vi spent på telefon fra Berit. Fant blir med som ventehund i bilen, da har han det best. Han er liksom MED meg på en måte, da, noe som er viktig for han.

Fant og jeg trøstespiser fortsatt potetgull (nå er vi kjempekvalme begge to), vi har gått to gode turer i dag og jeg har vært noen timer på arbeid. Det er godt å ha noe å gjøre, når tankene mine bare surrer rundt Ebbie og det som snart er forestående.

-oppdatering følger snart, håper jeg.

4 kommentarer til «Ikke så mye nytt, egentlig!»

 1. Oi, oi, oi Hilde – da er det nok noe på gang snart tror jeg. Ser det på søyene her, når det er nært forestående, da vil de ikke ha kraftfòr en gang….

  Kan noen forsyne dere med noe annet enn potetgull nå? Sjokkis, frukt, kaker?!

  Fra spøk til alvor. Tenker på dere og Ebbe-lure hele tiden, og venter spent på nyheter. Venter veldig!!!!!

 2. Åh Hilde, dette er vel spennende! Hold deg for all del unna vindunken forløpig 😉
  Stakkars dere. Både du og Fant er liksom litt tafatte nå, og jeg tror jeg kjenner og forstår den følelsen dere har…
  LYKKE TIL! Stor klem.

 3. Spennende……..sjekket mobilen med en gang jeg våknet. Lykke til!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Klem fra Birgitta, hils Pia

 4. Jeg gjorde som Birgitta. Sjekka mobilen fluksens når jeg våknet. Hva skjer a’ Hilde????

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: