Verdens beste Ebbie!

Ebbie er nå hos Berit og Nelson. Jeg har tatt tempen på Ebbie siden tirsdag, og den har vært ganske så jevn alle gangene. Torsdag morgen var den plutselig 37,6, ved fire tida var den falt til 37,2. Temperaturfall og et par andre ting, gjorde at jeg kontaktet Berit og vi ble enige om at det beste var at Ebbie ble med henne hjem, torsdag kveld.

Jeg hadde grudd meg til å «levere» henne, men det gikk kjempefint. Vi møttes utenfor butikken på Kjelsås og Ebbie ble kjempeglad for å se Berit. «Storebror» Nelson var velkomstkomitè og syntes nok det var greit å få inn ei jente i flokken igjen. Jeg må innrømme at jeg syntes det var kjempetrist å se bilen til Berit reise. Jeg visste jo det, derfor hadde Fant og jeg planlagt en kveldstur for å gå av oss tristheten.

Vi parkerte på Øvrevoll og gikk en times tid. Da vi kom tilbake til bilen, logret Fant og hoppet opp til Ebbies bur, for å se om hun var der. Han ble skuffa da hun ikke var der og halen slutta fort med logringen. Da vi kom hjem, sprang han logrende inn i huset og lette etter henne. Ingen Ebbie der heller!! Neivel. Jeg fant ut at både Fant og jeg trengte litt trøst, derfor kasta vi oss over potetgullposen. Trøstespising, kalles det vi gjorde.

Kl 23.00 torsdag kveld, målte Berit tempen til 36,9 grader. Fredag morgen var fortsatt tempen lav, så fødselen starter ikke med det første antageligvis.

Det er stille i huset nå. Fanterampen og jeg har trent litt freestyle (bukke, snurr, åtte og lineføring) og et par rally skilt. Noe må vi jo gjøre mens vi venter ….   😉  

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Verdens beste Ebbie!”

  1. Hvordan går det nå Hilde?? Har det skjedd noe? Hvordan går det med Ebbie hos Berit og hvordan går det med deg og Fant (nå som potetgullposen mest sannsynlig er tom)?? Vi tenker på dere og er fryyyyyyktelig spente her.

    LYKKE, LYKKE TIL!!! Vi vil ha en rask rapport når begivenheten er overstått altså:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.