Nå reiser vi til Berit!

Ingenting har skjedd i natt. Ebbie var urolig og pesete. Jeg har sovet dårlig og hørt mobilen  min ringe i hele natt. Det var jo såklart i drømme, men jeg våknet og måtte sjekke at det ikke var noen mld fra Berit.  🙂

Men: nå har tempen gått opp, og det virker som om det er noe på gang. Fant, Karoline og jeg reiser om en liten stund til Berit. NÅ har jeg sommerfugler i magen, nå. Her er det strålende sol og fin temperatur. En flott dag å bli født på, hvis alt går som det ser ut til nå.

Ebbiemor – nå kommer vi!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Nå reiser vi til Berit!”

  1. Lykke, lykke, lykke til:o) En fantastisk dag, der en fantastisk Ebbie-mamma skal valpe sine fantastiske små!!!!

    Jeg blir helt nervøs av dette jeg Hilde……

    Stor klem!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.