Nå reiser vi til Berit!

Ingenting har skjedd i natt. Ebbie var urolig og pesete. Jeg har sovet dårlig og hørt mobilen  min ringe i hele natt. Det var jo såklart i drømme, men jeg våknet og måtte sjekke at det ikke var noen mld fra Berit.  🙂

Men: nå har tempen gått opp, og det virker som om det er noe på gang. Fant, Karoline og jeg reiser om en liten stund til Berit. NÅ har jeg sommerfugler i magen, nå. Her er det strålende sol og fin temperatur. En flott dag å bli født på, hvis alt går som det ser ut til nå.

Ebbiemor – nå kommer vi!!!

2 tanker på “Nå reiser vi til Berit!

  1. Lykke, lykke, lykke til:o) En fantastisk dag, der en fantastisk Ebbie-mamma skal valpe sine fantastiske små!!!!

    Jeg blir helt nervøs av dette jeg Hilde……

    Stor klem!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.