Ebbie er blitt mamma!!

Lørdag kveld fikk Ebbie valpene sine!!  Det ble 6 jenter og 3 gutter. En valp døde dessverre! Det er neimen ikke rart at Ebbie var stor og god når det var 10 valper som romsterte inni magen hennes.

Jeg er så utrolig stolt av henne!!!

Det er godt å hvile når alt er over!

Jeg skriver mere søndag litt utpå dagen. Nå er jeg trøtt og mett av inntrykk! FOR en opplevelse dette har vært!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

10 kommentarer om “Ebbie er blitt mamma!!”

 1. Gratulerer, gratulerer, gratulerer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 stykker å være mamma til nå:o)

  Så utrolig gøy Hilde. Jeg er så glad for at alt gikk bra med Ebbie-mor (og mormor;o)

  Bæssmorsklem

 2. Gratulerer masse!!!! Dette var jenta si!!! Så moro med 9 valper og en flink mamma. Er alle tricolour????? Kanskje de blir det når begge foreldrene er det???

  Venter spent på bilder når ukene går, da det begynner å bli litt liv i dem. :))))

 3. Gratulerer 🙂 Hvil dere nå. Gleder meg til å høre mer og kanskje få se noen blider av nurkene 😉 La merke til de bitte-bitte små potene på FB-bildet, og at mange av dem har arva Ebbis fine kvite krage 🙂

 4. De er sååå søte, verdens beste Ebbie-babyer!! ❤
  Og jeg var så heldig at jeg fikk ta imot en liten valp da den kom ut! Dette var en stor opplevelse!! 😀

  Gleder meg til å se de igjen!!
  Verdens flinkeste Ebbie ❤

 5. Gratulerer til Ebbie og til mormor Hilde.
  Håper alt fortsatt er bra med mor, valper og mormor 🙂

  Nina, Jack og Litten
  ps. for noen nydelige bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.